margerrita
Fanka BB :)
umuwila sie z moja prawa i poszly na piwo, mam tak samo jak tyA mój jeden cycek chyba przestaje produkować mleko bo kiepsko leci i zrobił się zwiotczały trochę:/ Lewy jest idealny, pełny i pięknie leci a prawy do d**y.
zgadza sie, tez tylko piersia karmie i nie dopajamPytanie nie jak często i ile, a po co dopajac? Jak karmisz piersią to nie dopajasz. Jeśli dziecko czegoś się domaga, tzn., że jest głodne, a wodą tylko oszukujesz. Nie mów, że dziecko chciało wody, nie ma pojęcia o jej istnieniu, więc nie ma możliwości, żeby jej chciało. Jeśli nie musisz inaczej to tylko pierś. Mamę szanuj, ale w stare praktyki się nie baw ;-)
sugra a ty lactacidif czy jak to sie pisze w wodzie podajesz, bo ja odciagam mleczko i z nim mieszam,
i mam mega problem!!!
moj syn nie chce butli, robi sie czerowny zamyka usta, ryczy i sie zanosi, dzis test TT specialnie po nia do sklepu lecialam, a w srode musze wyjsc na pare godzin z domu nie ma bata przypada na jago okres aktywnosci i bedzie glodny, macie jakas poroade jak nauczyc dziecko pic z butli!!! help help help, help help help!!! jeszcze jak ja mu podam to troszke sie uda w niego wdusic, ala jak moja mama lub maz to tragedia