Pięknie! ZazdroszczęJa właśnie z jednego wydoiłam 130 ml, a odciągam tylko wieczorem bo mały po kąpieli dostaje butlę sztucznego (dłużej mi śpi:-) - wredna mama) i odciągam z tego cyca z którego by akurat pił. A rozmiar 70B
reklama
ptaszyna83
Fanka BB :)
sugar jak robic ten masaz?
kasiek galway
Zaciekawiona BB
kasiek - ja jem wszystko od porodu, nie ograniczam sie z zaden sposob i Malemu nic nie jest. Wczoraj nawet zjadlam zupe warzywna z soczewica i groszkiem i jest OK.
No prosze fajnie, ja dzis zjadlam pol kiszonego ogorka i maly plakal cale popoludnie nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy ta kwaszonka mu zaszkodzila ......
kathhe karmi mozna , jest 0 % i slyszalam, ze ma tez wplyw na latacje. ja wczoraj tez wypilam
za mna chodzi lampka czerwonego wina ale jakos nie mam sumienia jej wypic......
dobranocka
podwójna październikówka!
Sugar, no właśnie - ja też do tego masażu bym się przyłożyła jak napiszesz jak :-)
Nadoiłam 100 a ona zjadła 40...
Nadoiłam 100 a ona zjadła 40...
Ostatnia edycja:
sugar_and_spice
matka Króla
Ja mam tak, ze jak nacisne cycek to nic nie leci. A po masazu zaczyna bez problemu. Masuje tak, jakbym zastoje rozmasowywala, z gory, z dolu, z bokow zawsze w strone sutka, jak nie pomaga taki ogolny to szukam gruczolow i po nich daje. Można sie wczesnie sprysznicowac ;-) nie ma tu filozofii, mi pomaga.
Polowa lewej piersi mi stwardniala, az spod pachy, ale wcale nie boli. Co to moze byc? Gula taka wielka, plaska a masowanie nie pomaga. Tydzien to ma, raz wieksze, raz mniejsze...
Polowa lewej piersi mi stwardniala, az spod pachy, ale wcale nie boli. Co to moze byc? Gula taka wielka, plaska a masowanie nie pomaga. Tydzien to ma, raz wieksze, raz mniejsze...
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
Ja też masuje i brodawki poszczypuję trochę przed ściąganiem, o jakbym tego nie zrobiła to bym się chyba posi................... z bólu bo mi laktator mocno zasysa, a tak to luzik
KASIEK ponieawz mieszkam w kraju winem plynacym to nie umiem sie powstrzymac, wiec sobie chlupne porzadna lampe jak juz mloda po karmieniu i pokarm odciagniety. to samo z piwkiem-kocham piwo (byle nie slodkie typu karmi albo z sokiem bleee), tak samo robie.
KATHEE mozliwe ze jakis kryzys, chociaz zawsze wieczorem duzo wiecej pompuje niz do poludnia... ogolnie mam wqrw ze taaaakie cyce duze i tak malo w sumie daja. wazne ze daja w kazdym razie.
SUGAR ja takei cos mialam w szpitalu to polozna mowila mi ze to kulka mleczna i ze szykuje sie tzw montée de lait (po polsku to chyba jakis naplyw mleczny) i musialam mocno naciskac i masowac a pod prysznicem to samo i przynosilo ulge w koncu.a rwalo jak jasny gwint
KATHEE mozliwe ze jakis kryzys, chociaz zawsze wieczorem duzo wiecej pompuje niz do poludnia... ogolnie mam wqrw ze taaaakie cyce duze i tak malo w sumie daja. wazne ze daja w kazdym razie.
SUGAR ja takei cos mialam w szpitalu to polozna mowila mi ze to kulka mleczna i ze szykuje sie tzw montée de lait (po polsku to chyba jakis naplyw mleczny) i musialam mocno naciskac i masowac a pod prysznicem to samo i przynosilo ulge w koncu.a rwalo jak jasny gwint
dobranocka
podwójna październikówka!
Ja własnie ciągnę Lecha Free - Karmi nie lubię (choć dla dziecia i pokarmu to już 4 wypiłam), nie pasuje mi piwo i słodycz w jednym.kocham piwo (byle nie slodkie typu karmi albo z sokiem bleee)
ZDROWIE PIĘKNYCH PAŃ I KOCHANYCH DZIECIACZKÓW! :-)
reklama
Wiem, że niektóre z Was wymieniały już ale chciałam prosić, żebyście napisały jakie mleko początkowe podajecie maluchom? Moja laktacja ma jakiś kryzys, mała nienajedzona, ciągle chce jeść, cycki się zrobiły miękkie i małe. Co polecacie? Bebilon? Jak tak to jaki? Moja jest raczej z tych alergików, więc też chyba nie każde mleczko może dostać.
Podziel się: