mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Też mam ochotę potańcować i wypić co nie co Jak na razie mogę sobie puścić muzyczkę z laptopa i potańcować z synem na rękacha ja bym potancowala i wypila 50 przy barze ha;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam ochotę potańcować i wypić co nie co Jak na razie mogę sobie puścić muzyczkę z laptopa i potańcować z synem na rękacha ja bym potancowala i wypila 50 przy barze ha;p
nawet nie wiesz kochana, z jaką rozkoszą bym to uczyniła))Taaak? to do sklepu! :-)
ja gdzieś czytałam, ale głowy sobie za rzetelność info urwać nie dam, że po szklaneczce piwa lub lampce wina wystarczą 3h...dziwczyny po jaim czasie od wypicia alkoholu no oiwa mozna karmic...i czy trzeba sciagnac pokarm czy wystarzy jak przerw midzy karmineiam jest np 6h?