reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersią

reklama
Czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie, kto się nie "doi"? Ja ściągałam może z 5-6 razy mleko do zamrożenia na wszelki wypadek, a tak to tylko pierś.
ja sie doilam z 4-5 razy gora, a maly z butelki moj pokarm wciagnal z dwa razy.
teraz chce troche pozamrazac bo juz mnie meczy siedzenie w domu i z checia go z kims zostawie:p z moja mama albo mezem na jedno karmienie. dzisiaj wyszlam na dwie godzinki i odrazu lepiej sie poczulam, a zostawiajac pokarm mam luz psychiczny ze nie musze sie az tak spieszyc do domu

ja w calej karierze karmiacej doilam sie tylko jak wychodzilam na jedno karmionko sciagalam dla dzidzi. moze z 10 razy. teraz nie doje ;p tylko z malym non stop;p

ja tez sciagam tylko wtedy jak wiem ze ide do pracy albo jak wychodze gdzies na dluzej. W zapasie tez jest maleko Nan ake wole zostawiac swoje.

Ja też się nie doję. Ale będę jak będę chciała gdzieś wyjść. Ostatnio mały ciągle na cycku i nawet nie miałabym kiedy ściągać. Piersi też muszą odpocząć :tak:

Ja doję jak gdzieś idę bo moja co 2h wsuwa.

Sugar - tak w 10 minut :) też byłam w szoku. Ale to godzina karmienia była, pełne cycki itd.

reklama
Do góry