reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią

reklama
Ja codziennie powtarzam sobie, żeby jeść tak jak mi położna przykazała ale nic z tego nie wychodzi. Albo zapominam albo nie mogę wytrzymać i się rzucam na jakieś ciastka :p Czyli w sumie żadnej diety nie mam.
Jak dotąd nie zauważyłam, żeby Adaś coś miał z brzuchem. Kupy sadzi takie jak zwykle :D Płacze tylko jak jest głodny.

ja tez nie trzymam zadnej diety.. póki co nie wdzie by to Kasi szkodziło... czasem sie prezy ale wtedy daję ja na brzuszek i problem zanika... :)

ja jem wszystko tak jak mi kazali-odpukac-nie wiem co to kolka u malej bo baczki puszcza az pielucha drzy:))))

Efa no ja też już mam za sobą pierwsze tankowanie małej w samochodzie, wczoraj wracaliśmy z Cieszyna tj 170km w jedną stronę i już 30km od domu nie wytrzymała, trzeba było dać jej cyca samochód był tak załadowany ale jakoś się pomieściłyśmy i to w polonezie z tyłu z dwoma fotelikami!!Nasze autko było w naprawie a nam się zachciało wycieczek autem teściowej :)

mamy problem. nam na skaze dali bebilon pepti na recepte 4,99 zl.
ale problem taki, ze maly nie chce flaszki. mojego mleka nawet juz z butli nie chce, smoka tez, na butle ma odruch wymiotny wypycha jezorkiem, i dlawi sie ryczy. a prawdopodbnie od nd antybiotyk na ta moja rane po cc bo nadkazone jest :( i jak ja go bede karmic sztucznym, jak on chche cyca. mama moja probowala mu dac butle plakal dwie godizny nie zjadl a d cyca jak dopadl.... boje sie ze zaglodze dziecko, jak po antybiotyku nie bede mogla go karmic :( i wogole smutno mi, ze mleczarnia daje rade, a Wojtek nie bedzie mogl jesc...

Strip, mam to samo, mała nie chce butli, trochę ją oszukałam wciskając jej butle w czasie karmienia piersią...
A może spróbuj z inną butelką.

reklama
Do góry