reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią

reklama
znam to EFA, po zakupach w carrefourze biegiem lecielismy kiedys w ulewie do auta, maz pakowal zakupy sam w deszczu bo ja tankowalam core na tylnym siedzeniu:)

a u nas dzis w nocy mega sluzowata kupa i teraz szukaj winnego w swoim jadlospisie :crazy:
efa a ty gdanks tez zliaczylas, za to pogode mamy beznadziejna, nas czeka wyprawa na dlugi weekend jedziemy do dziadkow, 250 km, mam nadzieje, ze maluch to zniesie

A u mnie na tapecie nowy problem.. zatkany kanalik mleczny. Gulka w piersi, pokarm nie leci z tej czesci piesi, biała kropka na koncy sutka... Ani kapiele, ani masaże... trzeba bedzie sprobowac odetkać i podłączyć małą żeby odessała.

Natolin, u nas dzisiaj wyszła mega wysypka na buzi, podejrzewam że od witamin bo wczoraj podałam pierwszy raz cebionmulti a w diecie zero zmian, a karmię tylko piersią. Dajesz jakieś witaminy? W necie znalazłam informację że cebion często uczula.

sugar dzownilam do poloznje laktacyjnej, kazala wyczekac dziecko az sie z głodu obudzi, przekłuc (sterylna igłą) bialy babelek na sutku i postawic dziekco okladając pierś ciepłym okładem. Pomogło w sekundzie!!!

reklama
cass dzięki!!! daję witaminę D, K i dostałam priobiotyk jakiś (nie wiem o co chodzi z tymi priobriotykami ;-) ), ale to raczej nic z tych rzeczy. może to zbieg okoliczności,ale odkąd zmieniliśmy mleko i ja obostrzyłam dietę to jakbym zupełnie inne dziecko miała w domu...

Do góry