reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią

reklama
znam to EFA, po zakupach w carrefourze biegiem lecielismy kiedys w ulewie do auta, maz pakowal zakupy sam w deszczu bo ja tankowalam core na tylnym siedzeniu:)

a u nas dzis w nocy mega sluzowata kupa i teraz szukaj winnego w swoim jadlospisie :crazy:
efa a ty gdanks tez zliaczylas, za to pogode mamy beznadziejna, nas czeka wyprawa na dlugi weekend jedziemy do dziadkow, 250 km, mam nadzieje, ze maluch to zniesie

A u mnie na tapecie nowy problem.. zatkany kanalik mleczny. Gulka w piersi, pokarm nie leci z tej czesci piesi, biała kropka na koncy sutka... Ani kapiele, ani masaże... trzeba bedzie sprobowac odetkać i podłączyć małą żeby odessała.

Natolin, u nas dzisiaj wyszła mega wysypka na buzi, podejrzewam że od witamin bo wczoraj podałam pierwszy raz cebionmulti a w diecie zero zmian, a karmię tylko piersią. Dajesz jakieś witaminy? W necie znalazłam informację że cebion często uczula.

sugar dzownilam do poloznje laktacyjnej, kazala wyczekac dziecko az sie z głodu obudzi, przekłuc (sterylna igłą) bialy babelek na sutku i postawic dziekco okladając pierś ciepłym okładem. Pomogło w sekundzie!!!

reklama
cass dzięki!!! daję witaminę D, K i dostałam priobiotyk jakiś (nie wiem o co chodzi z tymi priobriotykami ;-) ), ale to raczej nic z tych rzeczy. może to zbieg okoliczności,ale odkąd zmieniliśmy mleko i ja obostrzyłam dietę to jakbym zupełnie inne dziecko miała w domu...

Do góry