reklama
Maga76
Fanka BB :)
natolin ja dzisiaj zaczęłam testować Zuzkę o 4:30 dałam jej moje odciągnięte mleko 180ml, żeby sprawdzić kiedy smoczek wypluje, a ona ciągnęła do końca
Nic jej się nie ulewa, a po wszystkim beknęła jak stary.
Po 2,5h syrena z nutą na lelelele czyli dawaj mleczko Podałam mieszanki 90ml i zobaczę do której pośpi. Apetyt zabójczy , że po tych 180 dupy jej nie rozerwało, to sie dziwię
Nic jej się nie ulewa, a po wszystkim beknęła jak stary.
Po 2,5h syrena z nutą na lelelele czyli dawaj mleczko Podałam mieszanki 90ml i zobaczę do której pośpi. Apetyt zabójczy , że po tych 180 dupy jej nie rozerwało, to sie dziwię
dobranocka
podwójna październikówka!
Moja ssie cyca i setke z butli. I muszę zatykać ją smoczkiem zeby nie jadła więcej..!
Ale wasze dzieci duuuze sa..ciekawa jestem ile wazy moje, ze szpitala wyszlysmy z waga 2810, w ogole byl duzy problem z wybudzaniem do jedzenia, nic kompletnie nie dzialalo, ale sie jakos rozbujala i teraz ladnie sie budzi co 2-3 godzinki na papu
U nas było identycznie. Tyle że mały wychodził ze szpitala z wagą 2620. Kruszynka moja. Mam nadzieję że przybrał na wadze.
stripMYmind
moj je co godiznke w dzien ok 10 15 mniut. chyba ze chwile dluzej pospi to ok 1.5 h.
ciagle tylko karmie ale duzy to duzo je ;p
w nocy tez dosc czesto co ok 2h karmie
ciagle tylko karmie ale duzy to duzo je ;p
w nocy tez dosc czesto co ok 2h karmie
moja wczoraj przed 23h wciela cyce dwa, potem 60 sztucznego i 15 min pozniej doprala 90! tez sie zastanawiam gdzie to sie zmiescilo))za to jak zmienilam pieluche to tak bylo nasiurane ze jakbym rzucila w kogos to trup na miejscu!!!!))))))))))))) dzis rano pociagla cyca ze teraz odciagam to ledwo 25 wykrzesalam z niego, i dojadla 30 butle i nie chciala wiecej) czsaem w ciagu dnia se dziamie po troszku i nieregularnie w porownaniu z noca, potrafi zjesc cyc i 10 a za 10 min wciagnie 30 albo 60. puki je to mnie to nie martwi))
reklama
stripMYmind
jak piszecie, ze dizecko wam wyjadlo z piersi mleko do konca to dla mnie czysty abstrakt. ja mam niby miekkie cycusie po karmieniu ale jak maly sie naje i nacisne to az tryska mleczko. Sprawdzalam to, bo czesto pod koniec karmienia maly prezy sie i placze i denerwuje przy cycu, od jakiegos czasu, nie wiem czemu, myslalam ze brakuje mu mleczka, ale to chyba raczej brzusio no i z tymi kupami problem bo jak po jedzeniu chce zrobic to biedny nie moze.
Teraz spi sobie ale jak sie iedny meczyl niedawno plakal plakal krzyczal i nic
Teraz spi sobie ale jak sie iedny meczyl niedawno plakal plakal krzyczal i nic
Podziel się: