reklama
Makuc, życzę Ci żeby u Ciebie nie zmalało
Na pewno nie u każdej jest tak samo. Kurde podczas karmienia biust wylewał mi się z miseczki D a teraz miseczka B jest ok. Jedyny pozytyw to taki że mam pełno staników w tym rozmiarze sprzed ciąży. Ale szczerze mówiąc wolałabym wymienić tą część garderoby... Życie... ;-)
Na pewno nie u każdej jest tak samo. Kurde podczas karmienia biust wylewał mi się z miseczki D a teraz miseczka B jest ok. Jedyny pozytyw to taki że mam pełno staników w tym rozmiarze sprzed ciąży. Ale szczerze mówiąc wolałabym wymienić tą część garderoby... Życie... ;-)
makuc
Fanka BB :)
Ja (a raczej chyba mój D. bardziej ;-)) miałam nadzieję, że po karmieniu chociaż sporsze B mi zostanie a tu jakoś ledwo ledwo do tego B dociągam i pewnie jak już zupełnie karmić przestanę to się na A skończy
Poza tym dzisiaj znowu obylo się bez karmienia porannego pobudka o 7 więc w ruch jajecznica poszła i potem kilka łyków mm z bidonu. Jest nadzieja. Ufffff
Poza tym dzisiaj znowu obylo się bez karmienia porannego pobudka o 7 więc w ruch jajecznica poszła i potem kilka łyków mm z bidonu. Jest nadzieja. Ufffff
renata borysek
Chodzi mi o to na ile Wam jest ciężko rozstać się z cycaniem.
U mnie podobnie jak u Makuc jakby tylko Borysek butlę chwycil bylabym szczęsliwa bo już sie nakarmiłam go.Na razie kolejny dzien bez karmien więc już tak pozostanie,rano,wieczorem i nocka.
Ostatnia edycja:
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, renata, super, że tak wam dobrze idzie to odstawianie :-) Trzymam kciuki za was bo wiem jakie to może być męczące
a co do zmiany rozmiaru "karmnika" (;-)) to niestety u mnie podobnie jak malutkiej, zmiana nastąpiła tyle że ja nawet gorzej miałam bo garderobe musiałam wymienić gdyż rozmiar teraz dużo mniejszy niż przed ciążą :-(
a co do zmiany rozmiaru "karmnika" (;-)) to niestety u mnie podobnie jak malutkiej, zmiana nastąpiła tyle że ja nawet gorzej miałam bo garderobe musiałam wymienić gdyż rozmiar teraz dużo mniejszy niż przed ciążą :-(
renata borysek
Gorzej byłoby zapewne gdybym chciała go odstawić calkowicie,wtedy bylyby placze i nie wiem jakbym to uradzala i czy dałabym radę ale predzej czy poźniej i z tym bede musiala się zmierzyc.
A co do tych rozmiarów to u mnie też uroslo o 2 rozmiary i z tego co piszecie to nie mam co sie łudzić że tak zostanie:-(
A co do tych rozmiarów to u mnie też uroslo o 2 rozmiary i z tego co piszecie to nie mam co sie łudzić że tak zostanie:-(
To trzymam za Was kciuki. Ja jak teraz Was czytam to to cycanie dla mnie jest jakąś odległą galaktyką ;-) Ja odstawiłam po 6 tygodniach, raz że chciałam, 2 że dostałam antybiotyk i poprostu o tym zapomniałam. A tu dzielne mamusie karmiące :-)
reklama
makuc
RZUTKA dzielne walczące powoli dość mające ;-) w każdym razie ja żałuję jednego - że w momencie kiedy Ala była malusieńka i jako tako udawało się ją z butelki karmić to jakoś zaniedbaliśmy to i jak byłam w domu to cyc szedł w ruch. a potem okazało się, że ona już butli niet i teraz "męcz się matka, bo to twoja wina" :-( Tym bardziej, że mi karmienia w sposób wiadomy już na prawdę wystarczy. Tylko teraz sęk w tym, żeby jakoś dziecia do mm przekonać w postaci czystej ew. oduczyć zasypiania na noc po "ciumkaniu", bo chyba to jest najgorsze. No i dzisiaj znowu pobudka po 4 bo liśka głoda. Więc półtomna w kuchni kanapki robiłam
Podziel się: