reklama
renata borysek
Fanka BB :)
A więc...na noc cyc jeszcze,3 pobudki w nocy,ostatni cycus na rano ( dzis o 7) i dostanie dopiero po kąpaniu (kolo 20),wczoraj sie udałodzis jak na razie tez,latam caly czas i wymyslam cos do jedzenia zeby mi nie zglodniał bo jak go glod dopadnie i właczy swoja syrene to go niczym nie przekupie.Ciesze sie ze nam odejdzie to cycanie w dzien,oczywiscie sa marudy ale nie jest tak tragicznie jak sobie wyobrazalam.A co do mm to przerobilam chyba wszystkie i u nas tylko po pepti nie mial oznak alergii po wszelkich innych buzia momentalnie czerwona,jakby poparzona woda gorąca.z tym ze zawsze to byly tylko próby,nigdy nawet nie pociagnal pozadnie zadnego mleka z butli ale to zostawiam na nasz nastepny krok
makuc
no właśnie i ja się zastanawiam jak Alicję mm pić nauczyć. Jej znowu tylko enfamil smakuje ale musze jej np. płatki z nim robić albo kaszkę manną inaczej wogóle mm nie toleruje i nie wiem co zrobić, bo też bym już chętnie karmieniu baj, baj zrobiła ale cóż.... u nas cyc to aktualnie jedyne wyjście nad ranem, bo przy pobudkach w okolicy 6 jakoś średnio jestem tomna, żeby w kuchni jej jakieś danie mleczne robić. W sumie to karmię tylko wieczorem (przed snem) i rano ale i tak już mi to przeszkadzac bardzo zaczyna.
RENATa super wieści! oby tak dalej.
RENATa super wieści! oby tak dalej.
natolin
Makuc no to jak jej enfamil smakuje to musisz enfamilem ją raczyć :-)
ja rano ponieważ jestem nieprzytomna to mam już w butelce wsypaną odpowiednią ilość miarek mleka, a w termosie odpowiednią ilość wody. jak wieczorem po uśnięciu małego wleję wrzątek do termosu to rano jest akurat do picia :-) ale to oczywiście zależy od jakości termosu
ja rano ponieważ jestem nieprzytomna to mam już w butelce wsypaną odpowiednią ilość miarek mleka, a w termosie odpowiednią ilość wody. jak wieczorem po uśnięciu małego wleję wrzątek do termosu to rano jest akurat do picia :-) ale to oczywiście zależy od jakości termosu
renata borysek
Czyli u Was wciąż na nabiał alergia...:-(.A mleka z butli w sumie nie musi już się uczyć pić- niech już z kubeczka pije to pepti.
Niby było ok,jadłam wszystko już od połowy sierpnia z wyjatkiem mleka i jajek i nic się nie działo,skóra piękna,delikatna jak u niemowlaka powinna być.W październiki zaczęłam pić mleko i jajka jeść i skóra nagle się pogorszyła,suche plamy na rączkach,plecach,drapanie.Odstwaiłam tydz temu te 2 produkty i na razie poprawy nie ma.Czekam... mam nadzieję tylko że to nie wróci...
I dziś daliśmy radę:-):-):-) od 7 rano do 20 wieczorem przetrwaliśmy bez cycania.Raz mnie tylko dorwał i zajrzał pod bluzkę i zaczął płakać ale szybko coś zaczeliśmy robić i zapomniał.
reklama
Kania78
...
W październiki zaczęłam pić mleko i jajka jeść i skóra nagle się pogorszyła,suche plamy na rączkach,plecach,drapanie.Odstwaiłam tydz temu te 2 produkty i na razie poprawy nie ma.Czekam... mam nadzieję tylko że to nie wróci...
I dziś daliśmy radę:-):-):-) od 7 rano do 20 wieczorem przetrwaliśmy bez cycania.Raz mnie tylko dorwał i zajrzał pod bluzkę i zaczął płakać ale szybko coś zaczeliśmy robić i zapomniał.
Trzymam kciuki, za obie te kwestie !!!
Makuc za Ciebie i Alicjusza oczywiście też :-) co by cycuś poszedł w zapomnienie.
Podziel się: