reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Ten właśnie najbardziej, jego trzeba fest zassać.Sugar,ten 360' też?Bo on właśnie wydawał mi sie sensowny,bez ustnika,taki najbardziej zbliżony do "normalnego"?
A co z moim pytaniem o butelki? :-)
Kania78
...
Makuc a próbowałaś podawać swoje mleko z mm?
Ja tak właśnie zaczęłam - najpierw mojego więcej a mm 30 ml tak przez tydzień co najmniej raz dziennie.
Później 60 mm i moje, po dwóch tygodniach było już pół na pół, teraz już wypija więcej tamtego niż mojego i ode mnie też wypije. Wcześniej mąż jej podawał bo ode mnie za chiny nie chciała wziąźć tylko buzia w kierunku cyca.
Ja daje w zwykłej butelce (Canpola) to mleko, smoczek w kształcie sutka.
E-lona ja też się bardzo cieszę, bo już nie chodzę jak cień człowieka tylko jak pół cienia heh.
Ja tak właśnie zaczęłam - najpierw mojego więcej a mm 30 ml tak przez tydzień co najmniej raz dziennie.
Później 60 mm i moje, po dwóch tygodniach było już pół na pół, teraz już wypija więcej tamtego niż mojego i ode mnie też wypije. Wcześniej mąż jej podawał bo ode mnie za chiny nie chciała wziąźć tylko buzia w kierunku cyca.
Ja daje w zwykłej butelce (Canpola) to mleko, smoczek w kształcie sutka.
E-lona ja też się bardzo cieszę, bo już nie chodzę jak cień człowieka tylko jak pół cienia heh.
Ostatnia edycja:
JOLI77
Fanka BB :)
A ja mam pytanie z innej beczki-jak zaczęłyście podawać "inne " rzeczy( owocki, obiadki) dzieciaczki miały problem z kupką ? Bo u nas już dziś 5 dzień kupy niet-troszkę się martwię.mała jest pogodna , brzuszek miękki.Dziś dałam jej śliwki moze podziałają .
makuc
Fanka BB :)
ja nie pomogę z wiadomego powodu...A co z moim pytaniem o butelki? :-)
miały. u nas pomógł probiotyk chociaż czasami i tak ją nieźle zatyka...A ja mam pytanie z innej beczki-jak zaczęłyście podawać "inne " rzeczy( owocki, obiadki) dzieciaczki miały problem z kupką ?
Joli ja tez daje probiotyk. Kupy tez nie bylo kilka dni jak zaczelam dawac sloiczki, ale potem jak poszlo to bylo ich kilka. Konsystencja tez inna, bo gestsza, ale nie bobki
Sugar o butelkach napisalam
A czemu chcesz zmienic? Przeciez mozesz dalej uzywac antykolkowych? No chyba, ze chcesz wieksze kupic.
Sugar o butelkach napisalam
A czemu chcesz zmienic? Przeciez mozesz dalej uzywac antykolkowych? No chyba, ze chcesz wieksze kupic.
sugar_and_spice
matka Króla
Chcę zmienic, bo mnie składanie tych elementów męczy, jeśli nie ma takiej potrzeby. Szukam butelki do soczków, na wyjścia.
reklama
Kania78
...
Makuc to zrozumiałe, że łyżeczką mleka nie będziesz podawać. A wodę, czy sok w czym podajesz? z łyżeczki?
Joli u Nas problemów z kupą nie był po wprowadzeniu zup, owoców itp. wręcz odwrotnie kupy są regularne. Bardziej ją mleko zaklinuje mm albo moje, jak się czegoś najem.
Jaki probiotyk podajecie? pierwszy raz słyszę o czymś takim :-/
Joli u Nas problemów z kupą nie był po wprowadzeniu zup, owoców itp. wręcz odwrotnie kupy są regularne. Bardziej ją mleko zaklinuje mm albo moje, jak się czegoś najem.
Jaki probiotyk podajecie? pierwszy raz słyszę o czymś takim :-/
Podziel się: