reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią

dziękuję:) kurcze my mamy z FP niekapek z miękkim ustnikiem ale to jest taki niekapek, że z niego ni chu chu nic nie leci :p chyba, że ja go nie potrafię odpowiednio ustawić:laugh2: zaraz siądę na allegro to, któryś z tych o których pisałyście zamówię:)

reklama
ja tez mam TT, tylko, ze tam ten ustnik jest twardy i ciezko z niego leci, sama probowalam, ten aventu, jest taki gumowy (podobno przecieka, inne mamy tak mowia, mi narazie nie cieknie nic) Kubek Magic (niekapek) 200 ml. Philips Avent SCF600/12. BabyTop.pl - sklep internetowy dla dzieci. Wszystko dla dziecka. Rodzice - zapraszamy!maly gryzie ten ustnik i torche mu cieknie, pare razy juz pociagnal, ja mu daje wode, wiec moze nie jest zbytnio zafascyonwany smakiem, ale mam nadzieje, ze zalapie
z LOVI mam 360 stopni, Kubek 360 Stopni Junior 250Ml Z Uchwytami Lovi 1/631, Kubeczki i bidony KRAINA DZIECI o taki, ale do niego to jeszcze troche czasu trzeba :)
wzielam pierwsze lepsze strony z tymi kubkami :)

a ja mam taki i młoda załapała i całkiem niezle idzie. Tylko ja parze jak sroka w gnat bo naprawde mozna zrobic duzy łyk ale jakos sie nie krztusi.

LOVI

Makuc,witamy światowej sławy kolekcjonerke niekapków;-):-D.
Ja tez juz muszę chyba cos zakupić- myślałam nad po prostu końcówką z Aventu,bo skoro mam butelki,to niech sie chociaż do tego przydadzą:))).No i ten LOVI 360 ' mnie interesuje,tylko nie wiem,czy to nie dla starszych dzieciaczków?Wiecie cos na ten temat?Bo jesli by był odpowiedni dla takich,jak nasze,to chyba w ogóle zrezygnowałabym z ustnika i od razu ją uczyła z tego .

A ja byłam w sklepie po niekapek i wróciłam bez, bo okazało się, że wszystkie i tak dziecko musi ssac... Zawitkowski je odradza... ja na razie pasuje z niekapkami.
Jakie butelki polecicie do soczków i mleczka, ja mam dr Brown'sa, ale one mimo, że super to są antykolkowe, a to już nie ma sensu.

jeszcze raz wielkie dzięki!:) [ech teraz przydałoby się to dawne "dziękuję" po postem :eek:]
SUGAR - o co chodzi z tym ssaniem? a jak chcesz niekapek, którego nie trzeba zasysać to polecam z TT z twardym ustnikiem. Cieknie z niego jak cholera :oo2:
HAPPYBETI - doczytałam się, że ten 360 też tylko na ssanie reaguje. więc juz sama nie wiem...
NATOLIN - ja nie wiem skąd się takie cudownie niekapiące niekapki biorą :confused2:jakieś felerne sztuki nam się trafiły chyba.

Ostatnia edycja:
ja tak jak SUGAR ostatnio czytałam (choć z innego źródła), że niekapek to zbędna rzecz, bo to tak jak smoczek działa tak naprawdę i podobno dla zębów wcale nie jest lepszy.

reklama
dobrze wiedzieć:) ja już powoli głupieję tak szczerze powiedziawszy. Chcę dla Małej jak najlepiej a ona butli niet, niekapka niet, obiadków niet, MM tym bardziej. Mam w domu zdeklarowanego cycoholika (i tu SUGAR ukłany ku Tobie i Twojemu Arturro) i wiem, że jej z tym dobrze ale mi coraz gorzej, ciężej i źle...

Do góry