reklama
sugar_and_spice
matka Króla
A może połączymy już wątki karmienie piersią z karmimy inaczej, bo widzę, że ten już ma niewiele wspólnego z cycaniem :-)
Roxannka
Pracująca mama!
Sugar, zgadzam się Ja już miałam problem gdzie napisać o nowościach w diecie no bo niby my na cycu ale już inne karmienie też wchodzi
E-lona, jak ja Cie dobrze rozumiem. Mi też już ciężko strasznie, szczególnie przez tą alergie :/ Z jednej strony pokarmiłabym jeszcze ale czasem już sił mi brak
E-lona, jak ja Cie dobrze rozumiem. Mi też już ciężko strasznie, szczególnie przez tą alergie :/ Z jednej strony pokarmiłabym jeszcze ale czasem już sił mi brak
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
e-lona, mi położna mówiła że skłądniki z jedzenia do ok.8h, ale najbezpieczniej odczekać dobę. ja ostatnio zaryzykowałam i zjadłam kiszone ogórasy i ... kapustę kiszoną do obiadku z rybką, bo już podłoga pływała w mojej ślinie no i młodej nic nie było:-)a czułam się jedząc kapuchę jakbym głodowała przez 40dni i to był pierwszy posiłek - niebo w gębie;-)
a co do alkoholu to ja z reguły i tak mam jakieś 5h odstepu więc chyba luzik, co?
a rewelacja z wczoraj i dzisiaj jest taka: soczek pity z butelki BEZ SMOCZKA, herbatka wlana łyzeczką (krzywiła się jakby to cytryna czysta była) więc jest nadzieja że jednak coś jednak bedzie piła jak już cyc nie będzie produkował:-)
co do butelek (bo chyba takie pyt było?) my używamy TT i jestem megazadowolona tak jak i córka:-)tylko na moim zadupiu ciężko z dostepnoscią....
a co do alkoholu to ja z reguły i tak mam jakieś 5h odstepu więc chyba luzik, co?
a rewelacja z wczoraj i dzisiaj jest taka: soczek pity z butelki BEZ SMOCZKA, herbatka wlana łyzeczką (krzywiła się jakby to cytryna czysta była) więc jest nadzieja że jednak coś jednak bedzie piła jak już cyc nie będzie produkował:-)
co do butelek (bo chyba takie pyt było?) my używamy TT i jestem megazadowolona tak jak i córka:-)tylko na moim zadupiu ciężko z dostepnoscią....
pszczylaszczka
a ja nie wiem co robic z piciem. bo je sloiki, ale jako picie cyc. niekapek zły , moze kubek z dziubkiem? Bo lyzeczką to się zajedziemy jak bedzie za chwile cieplo-moze tojuz bo dzi ma byc 17 st. .
sugar_and_spice
matka Króla
A czemu nie dawac pic z butelki?
Ida Sierpniowa
a jak z butelki tylko picie o smaku mleka wchodzi to co?
reklama
sugar_and_spice
matka Króla
To Wy jeszcze dietę karmicielkową macie?
Podziel się: