reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią

reklama
Czarodziejka- przesyłam buziaki;-) Najwazniejsze, że walczyłas ;-)

Ja to się boję o to, jak Wiki będzie karmiona moim mlekiem z butelki, bo Ona w ogole nie chce juz zassac butli, tak do piersi przywykla;/ a ja nie wiem co to bedzie jak ja do szkoly wroce od marca. Bede sciagac mleko a nie wiem czy ona to w ogole bedzie chciala pic z tej butelki, bo Ona tylko ciagnie z piersi;( jak tylko przystawiam butelke to zaczyna marudzic i po czasie plakac, piers dostanie to w 7 niebie. Masakra, bo teraz jestem przykuta do domu, nigdzie wyjsc, nic, bez mozliwosci sciagniecia mleka i ze ktos Ją nakarmi. Nie wiem teraz jak Ją nauczyc znowu ciagnac z butli

Ostatnia edycja:
dzisiaj na noc dalismy butle mm. Nadzieja byla ,ze Maura pospi dluzej. Ale obudzila sie , jak po cycku, ok.2. Potem juz cyc co 2 godz!!Chyba zaczne w nocy dawac butle ze swoim-moze to wydluzy jej spanie.uz wczoraj mialam tak zrobic, le bylam padnieta i walczyc z laktatorem mi sie nie chcialo :/
a ostatnio jem wszystko co podleci, nie uwazam juz na nic i efekt taki, ze Maura od 3 dni wysypana na buzce:)) nawet nie wiem od czego. Poza tym ok.Musze przystopowac z tym jedzeniem:)

U mnie podobnie ostatnio z tym jedzeniem tzn staram się jednak uważać i nie jeść wszystkiego ale nie moge sobie odpuścić czekoladek a dokładniej ptasiego mleczka, dostaliśmy tego tyle na święta i tak leży i kusi :/ I chyba właśnie od tej czekolady mały ma krosteczki na buzi ehhh trzeba silną wole poćwiczyć albo męża zatrudnić do opróżnienia wszystkich opakowań ;)

moriam - chyba Cie rozczaruje, jak napisze, ze z tym dluzszym spaiem po mm to mit...Przynajmniej u mnie. Czy po mm, czy po cycu spi jednakowo dlugo. 0 roznicy :-(
wlasnie zauwazylam:) a butle w nocy chce dawac ze swoim
. A dlatego butle nie cyca,zeby wiecej zjadla. Bo w nocy u nas cycanie pare minut i duzo nie zjada, dlatego po 2 godz znowu pobudka. Jak podladuje butla, to pospi dluzej. Tak mysle:) Zreszta z tym cyckiem to mi wygodnie, biore mala do lozka i kimam. Czesto wczesniej niz ona:)

u mnie wysypka tez chyba od czekolady:) Z orzechami:)
zaszalalam!

reklama
U nas też dzisiaj jakaś wysypka wyszła - jak potówki ale chyba nie potówki, choć wolałabym żeby to były one i żebym mogła nadal wszystko wsuwać :-D

Do góry