mój bez problemu pije 100ml herbatki, a pewnie i jeszcze by wypił
Mój też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój bez problemu pije 100ml herbatki, a pewnie i jeszcze by wypił
znowu mam kryzys laktacyjny(przez pol godziny ledwo 100ml odciagnelam-z obu piersi A bylo juz tyle po 7 minutach z jednej.
MInelo dopiero1,5 miesiaca a tu same schody. Zaczynam myslec o przejsciu na mm i obawiam , sie ze skoro takie mysli mi zakielkowaly w glowie, to predzej czy pozniej to nastapi.
Zanim załapałam, że chodzi o ściąganie...mleka...Małą_mi - ja na uczelni (bo robię podyplomówkę) chodziłam zawsze ściągać do kibelka dla niepełnosprawnych - przestrzenny, ładniejszy niż te 'normalne' no i kontakt jest zeby się podłączyc (a wtedy lepiej ciągnie niz na baterii) i zlew od razu zeby oplukać sprzęt
Witam....pelna podziwu...ja dalam spokoj z tym laktatorem....jak jestem w domu to ja karmie a jak wydhzodze to daje jej NAN. Nie mam sily do tych odciagan.....Tak wiec jeszcze raz Buziaki ze takie wytrwale jestescie