reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersią

ciekawe czy dobrze pamiętam, że zęby ;-)
dobrze, że ja nie mam takiego pediatry co tak tylko przy naturalnym karmieniu obstaje i żeby nic więcej nie podawać.

reklama
w sumie u nas tylko piers, po herbatce koperkowej jak wypilam to malego tak brzuch bolal, ze nawet nie probuje mu jej podawac, a dzis zjadlam pol paczki ptasiego melczka i paczke ciastek kokosowych normalnie nie moglam sie oprzec, mam nadzieje, ze zadnych ekscesow nie bedzie u malego, a mam taka ochote na karmi, ale chyba sobie dzis daruje

Jakby Was nasz pediatra usłyszał, to by zabił albo jakoś tak ;-)
Ja się dowiedziałam, że mam zakaz podawania czegokolwiek poza cyckiem, głodne cycek, spragnione cycek.
Powiedział, że nie ma szans żeby dziecko się nie najadało lub przejadało, że nie ma takiej choroby (z wiadomymi wyjątkami), która uniemożliwia matce karmienie, dodał jeszcze, że karmienie piersią to nie choroba, a tylko choroba wymaga specjalnej diety, mam więc jeść wszystko ale w normalnych ilościach dla 1 osoby. No i jem wszystko i mamy najładniejsze kupy od 4 tygodni (odpukać x3, tfu, tfu, tfu)- jestem po pizzy, kurczaku po hawajsku, i bagietkach z czosnkiem :-)
Artek się budzi... mknę do Króla.
o żesz qrde... a ja się boję... mam się bać czy nie??? dziewczyny, wyrocznio moja, powiedzcie:D:D:D
Ja też nie mam zaufania do lekarzy. Ufam ludziom, którzy swoje dzieci wychowały i podawały herbatki na problemy z brzuszkiem. U nas herbatka działa pięknie a malutkiej nic nie jest.
moni, dobrze kojarzę że o tą z hipp'a chodzi?

reklama
Do góry