reklama
margerrita
Fanka BB :)
w sumie u nas tylko piers, po herbatce koperkowej jak wypilam to malego tak brzuch bolal, ze nawet nie probuje mu jej podawac, a dzis zjadlam pol paczki ptasiego melczka i paczke ciastek kokosowych normalnie nie moglam sie oprzec, mam nadzieje, ze zadnych ekscesow nie bedzie u malego, a mam taka ochote na karmi, ale chyba sobie dzis daruje
sugar_and_spice
matka Króla
Ja wczoraj kupiłam Sheridan-ka i dziś go chyba otworzę...
moriam co leczysz?
zgadza sie ;-)ciekawe czy dobrze pamiętam, że zęby ;-)
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
o żesz qrde... a ja się boję... mam się bać czy nie??? dziewczyny, wyrocznio moja, powiedzcieJakby Was nasz pediatra usłyszał, to by zabił albo jakoś tak ;-)
Ja się dowiedziałam, że mam zakaz podawania czegokolwiek poza cyckiem, głodne cycek, spragnione cycek.
Powiedział, że nie ma szans żeby dziecko się nie najadało lub przejadało, że nie ma takiej choroby (z wiadomymi wyjątkami), która uniemożliwia matce karmienie, dodał jeszcze, że karmienie piersią to nie choroba, a tylko choroba wymaga specjalnej diety, mam więc jeść wszystko ale w normalnych ilościach dla 1 osoby. No i jem wszystko i mamy najładniejsze kupy od 4 tygodni (odpukać x3, tfu, tfu, tfu)- jestem po pizzy, kurczaku po hawajsku, i bagietkach z czosnkiem :-)
Artek się budzi... mknę do Króla.
moni, dobrze kojarzę że o tą z hipp'a chodzi?Ja też nie mam zaufania do lekarzy. Ufam ludziom, którzy swoje dzieci wychowały i podawały herbatki na problemy z brzuszkiem. U nas herbatka działa pięknie a malutkiej nic nie jest.
o żesz qrde... a ja się boję... mam się bać czy nie??? dziewczyny, wyrocznio moja, powiedzcie
moni, dobrze kojarzę że o tą z hipp'a chodzi?
Tak, tak z Hippa - aktualnie daję od 1 miesiąca życia Ułatwiającą trawienie
a w jakiej ilosci i jak ja przygotowujesz , bo na opakowaniu proporcje na 100ml, a to przeciez za duzo
najczęściej robiłam połowę 50ml i taką niepełną, płaską łyżeczkę. Wypija np przed południem jakieś 25ml i po południu też 25ml.
reklama
Podziel się: