reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersią

Medela ręczna czy elektryczna? bo muszę zmienić laktor a nie wiem na jaki :dry:
Aktualnie mam TT ale przy pełnych cyckach mx. 30ml. wyciąga. Już ręką mogę więcej odciągnąć niż nim. Brrr.... poza tym dzisiaj mi tłoczek padł w nim i już sama nie wiem co robić :wściekła/y:

reklama
makuc potwierdzam Medela Mini Electric, rewelacja, ja wymienilam z Avent Isis, tylko nie daj się naciągnąc na ich system sterylizacyjny- jakieś dupne woreczki- można swobodnie normalnie sterylizowac, ja tak robię.

medela już zamówiona:)) mam nadzieję, że teraz bedzie lepiej z tym odciąganiem bo tyle co się przez TT namęczyłam to moje...
Dzisiaj mój żywy laktator praktycznie non-stop śpi przez co mam takie wrażenie jakby mi cycki wybuchnąć zaraz miały... :p

dziewczyny pomocy, boli mnie strasznie piers jedna, jeden punkt na sutku- jest lekko zaczerwieniony, od kilku dni tak, a dzis juz mnie parzy i prawie karmic nie moge taki bol:( ale goraczki nie mam wiec chyba to nie zapalenie?

przystawiam malego czesciej do tej piersi ale dalej boli i juz nie wiem co robic:(

a to nie jest przypadkiem zablokowanie przewodu mlecznego? to jakos nie powinno sie leczyc?

Kathe - odsylam na KARMIMY INACZEJ. Tu napisze tylko, zebys KONIECZNIE poszla z ta piersia do lekarza jak najszybciej. Ja zbagatelizowalam bol, a po paru dniach dostalam goraczki i obecnie od zeszlej srody jestem na antybiotyku. Dzis bylam na pogotowiu, zwiekszyli mi dawke, bo zeszlej nocy znow mialam dreszcze i goraczke.Dodam,ze bol jest NIEZIEMSKI.
Zapalenie piersi zdiagnozowane w ciagu 48 godzin mozna bardzo szybko wyleczyc. Nie czekaj tak jak ja 5 dni...
I rob oklady z kapusty.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zapalenie_sutka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry