C
Cleo1981
Gość
minął weekend i nic , nadal krostki i ta buzia:-(po odstawieniu nabiału wysypka zeszła?
szukam prywatnego dermatologa bo na NFZ to mogę czekac do usranej śmierci i się nie doczekać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
minął weekend i nic , nadal krostki i ta buzia:-(po odstawieniu nabiału wysypka zeszła?
jeśli to alergia pokarmowa, to na ustąpienie objawów trzeba poczekać ze dwa tygodnie... przy alergii szybka jest tylko reakcja, odczulenie trwa :-(po odstawieniu nabiału wysypka zeszła?
Iza ja nie wiem co ja mam jeść.RAtuj mnie.Nie mam pomysłu żadnego.Jakie zupy można ??Ryby można ?? co w ogole można ?? a jak tak uwilebiam nabiał,jogurty sery wszystko dosłownie:-(jeśli to alergia pokarmowa, to na ustąpienie objawów trzeba poczekać ze dwa tygodnie... przy alergii szybka jest tylko reakcja, odczulenie trwa :-(
Iza ja nie wiem co ja mam jeść.RAtuj mnie.Nie mam pomysłu żadnego.Jakie zupy można ??Ryby można ?? co w ogole można ?? a jak tak uwilebiam nabiał,jogurty sery wszystko dosłownie:-(
Iza ta dieta to prawdziwe tortury...
Przewertowałam internet i na tą suchą skórę łuszczącą dużo osób poleca krem oilatum.My mamy żel do mycia i na pleckach już skóra gładziutka, to i do buzi kupię.
Ale krostki i tak są do konsultacji...nie mogę znalezć zadnego dermatologa w okolicy..zaraz mnie coś trafi!!!
oj, to niedobrze... była u mnie polożna i mówila, że jak to jest wysypka odpokarmowa, to jest na całym ciele. A jak tylko twarz to niekoniecznie już od pokarmu.minął weekend i nic , nadal krostki i ta buzia:-(
szukam prywatnego dermatologa bo na NFZ to mogę czekac do usranej śmierci i się nie doczekać...
Iza ta dieta to prawdziwe tortury...
Przewertowałam internet i na tą suchą skórę łuszczącą dużo osób poleca krem oilatum.My mamy żel do mycia i na pleckach już skóra gładziutka, to i do buzi kupię.
Ale krostki i tak są do konsultacji...nie mogę znalezć zadnego dermatologa w okolicy..zaraz mnie coś trafi!!!
Iza NFZ juz nie ma u mnie na osiedlu zapisów do końca roku!! Szukam prywatnego gdzieś tu w okolicy.Nie mam samochodu więc chciałabym jak najbliżej.Znasz może jakiegoś?tak, potwierdzam że oilatum jest super - ja akurat używam dla starszej balneum hermal. ale przede wszystkim trzeba wyeliinować przyczyne, leczenie objawowe jest którkotrwałe ... najgorsze dla mnie było uswiadomienie sobie, ze jeśli moja mała ma zmiany na skóze, to tak samo ma zmiany na narządach wewnętrznych... a tego nie posmaruję przecież...
szukasz dermatologa z nfz, czy jakiegokolwiek?