reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersia

U mnie cyrk dziś...
Przeczytałam post Maliny który napisała o 16 i się zaczęło..
Mały chciał ciągle cyca..Kurde może on się nie najada a nawet na pewno.Wyssie dwa na raz i dalej kwiczy..I lulanie i wózek i karuzela no nic nie pomagało.Ryk okropny, a ja dziś sama w domu ...Chyba 4 rundy były czyli 8 cycków wydoił..i padł:sorry:czasem zje 1 i śpi.Ja już nic nie rozumiem.To karmienie nie takie piękne jak się wydaje.To tylko chyba na obrazach tak super wyglada ,jak kobieta karmi...
u mnie wczesniej jadl z jednej cycki i bylo okej a teraz wlasnie widze ze je z 2
a i zauwazylam ze w nocy jak zje czasem nawet tylko z jednej to starcza mu na 5h nawet a w dzien co godzine przykladac bym mogla i tez by jadł ...

reklama
u mnie wczesniej jadl z jednej cycki i bylo okej a teraz wlasnie widze ze je z 2
a i zauwazylam ze w nocy jak zje czasem nawet tylko z jednej to starcza mu na 5h nawet a w dzien co godzine przykladac bym mogla i tez by jadł ...

Kasiiula ja czytałam, że pokarm nocny jest bardzo tłusty dlatego tak ważne są właśnie te karmienia nocne.
A ja znowu z laktatorem elektrycznym siedzę na BB muszę się jakoś odstresowywać jak mnie ta pompa ciągnie. Boże..........ja mam takie malusie cycunie a to mnie wysysa, i w pół godziny ściągam po karmieniu z 10 ml.........przecież to się idzie załamać. Laktator mam Medeli pożyczony od koleżanki ale jak juz skończy się ten koszmar chyba go na stosie spalę choćbym miała jej odkupić nowy. Tak mnie te ściąganie denerwuje, że na miejscu usiedzieć nie mogę!!!!!!!!!!! To mnie boli choć mam ustawione na 2 a jest poziomów 10. Mam ochotę otworzyć okno i pizdnąć o beton! Przepraszam za niekulturalną wypowiedź!

Kasiiula ja czytałam, że pokarm nocny jest bardzo tłusty dlatego tak ważne są właśnie te karmienia nocne.
A ja znowu z laktatorem elektrycznym siedzę na BB muszę się jakoś odstresowywać jak mnie ta pompa ciągnie. Boże..........ja mam takie malusie cycunie a to mnie wysysa, i w pół godziny ściągam po karmieniu z 10 ml.........przecież to się idzie załamać. Laktator mam Medeli pożyczony od koleżanki ale jak juz skończy się ten koszmar chyba go na stosie spalę choćbym miała jej odkupić nowy. Tak mnie te ściąganie denerwuje, że na miejscu usiedzieć nie mogę!!!!!!!!!!! To mnie boli choć mam ustawione na 2 a jest poziomów 10. Mam ochotę otworzyć okno i pizdnąć o beton! Przepraszam za niekulturalną wypowiedź!
moze dlatego tak malo sciagasz laktatorem bo jestes zdenerwowana a wtedy trudno o wyplyw pokarmu pewnie jak dziecko pije to ladnie mu leci

Ja czekam na miesiące kiedy już bedzie mozna powoli wprowadzać do diety maluszka pokarmy typu jabłuszka czy marcheweczka , zupki itp. Mam nadzieję, że będzie wtedy łatwiej...

wiem ze przy karmieniu nie wypada ale tak jakos...
dzis zauwazylam zielone kupki u synka a nic nie wprowadzałam nowego do diety wiec nie wiem skad one eh.... a moze byc tak ze jak do tej pory dobrze znosil nabial tzn serki jogurty itp czy nagle moze mu to szkodzic?

wiem ze przy karmieniu nie wypada ale tak jakos...
dzis zauwazylam zielone kupki u synka a nic nie wprowadzałam nowego do diety wiec nie wiem skad one eh.... a moze byc tak ze jak do tej pory dobrze znosil nabial tzn serki jogurty itp czy nagle moze mu to szkodzic?

A bierzesz jeszcze witaminy dla kobiet w ciazy/karmiacych albo jakies preparaty zelaza?? To moze byc przyczyna zielonej kupki. Moze jednak zjadlas cos innego...

reklama
Do góry