xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja podgrzewam rozmrazajac podje lekko ciepłe. ale na pewno trzeba zuzyc całe od razu, jak cos zostanie, to trzeba wylac.
a jaka porcje taki maluch wypije? tzn ile ml? pewnie kazdy inaczej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja podgrzewam rozmrazajac podje lekko ciepłe. ale na pewno trzeba zuzyc całe od razu, jak cos zostanie, to trzeba wylac.
róznie.. ja robie porcje po 120 ml, zwykle wypija do dna a Eli jak była starsza robiłam po 200 ml. Wiekszych nie robiłam..a jaka porcje taki maluch wypije? tzn ile ml? pewnie kazdy inaczej...
róznie.. ja robie porcje po 120 ml, zwykle wypija do dna a Eli jak była starsza robiłam po 200 ml. Wiekszych nie robiłam..
hmm.. myslalam, ze to tak zwyczajnie ciekawe jakie sa zalecenia do ilosci sztucznego..to sporo :-)
hmm.. myslalam, ze to tak zwyczajnie ciekawe jakie sa zalecenia do ilosci sztucznego..
Moja corka pobila rekord i wczoraj wisiala mi na piersi od 16 do 20 Z przerwami na bekniecie i dalej na cyc...Brzuch miala tak wielki, ze balam sie ze zaraz peknie .....
dzieki dziewczy,
klaudzia a tego aventu to jaki mialas rozmiar?
bo ja kupilam wczoraj w aptece uniwersalne i sa jakis takie wielkie i maly sie nimi dusi :-(
Faktycznie szok - tez bym chyba nie dała rady tyle mieć małą na cycu..szooooooooook 4444444 godziny przy cycu
ja bym chyba tyle nie wytrzymala, my tak od 15 do 30 min i co 2-3 godz, czasami jest jedna dluzsza przerwa na dobe do 4 godzin . Jak przestaje ciagnac, albo zasypia to wyciagam cyca i koniec, albo ew jak beknie to troche dokarmie.
Dzisiaj młody na przewijaku mezowi najpierw mocno ulal, potem przy wymianie pampersow zrobil mu kupe na przewijak, a na koniec ostrym
strumieniem go OLAŁ i to bylo pieke, ja to sie prawie posikalam ze smiechu
szooooooooook 4444444 godziny przy cycu
ja bym chyba tyle nie wytrzymala, my tak od 15 do 30 min i co 2-3 godz, czasami jest jedna dluzsza przerwa na dobe do 4 godzin . Jak przestaje ciagnac, albo zasypia to wyciagam cyca i koniec, albo ew jak beknie to troche dokarmie.
Dzisiaj młody na przewijaku mezowi najpierw mocno ulal, potem przy wymianie pampersow zrobil mu kupe na przewijak, a na koniec ostrym
strumieniem go OLAŁ i to bylo pieke, ja to sie prawie posikalam ze smiechu