reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersia

reklama
dzieki dziewczy,

klaudzia a tego aventu to jaki mialas rozmiar?
bo ja kupilam wczoraj w aptece uniwersalne i sa jakis takie wielkie i maly sie nimi dusi :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja corka pobila rekord i wczoraj wisiala mi na piersi od 16 do 20 :szok: Z przerwami na bekniecie i dalej na cyc...Brzuch miala tak wielki, ze balam sie ze zaraz peknie .....

szooooooooook :szok::szok::szok::szok: 4444444 godziny przy cycu :szok::szok::szok::szok:

ja bym chyba tyle nie wytrzymala, my tak od 15 do 30 min i co 2-3 godz, czasami jest jedna dluzsza przerwa na dobe do 4 godzin :happy:. Jak przestaje ciagnac, albo zasypia to wyciagam cyca i koniec, albo ew jak beknie to troche dokarmie.

Dzisiaj młody na przewijaku mezowi najpierw mocno ulal, potem przy wymianie pampersow zrobil mu kupe na przewijak, a na koniec ostrym
strumieniem go OLAŁ i to bylo pieke, ja to sie prawie posikalam ze smiechu

dzieki dziewczy,

klaudzia a tego aventu to jaki mialas rozmiar?
bo ja kupilam wczoraj w aptece uniwersalne i sa jakis takie wielkie i maly sie nimi dusi :-(

Ja tez uzywam nakładek Aventu ale mam small, myslalam ze sa za małe bo boli jak sutek sie tam wsysa ale maz mi kupił normal i one sa niby dobre na cycek ale za duze do buzi synka, wiec uzywam small. O ile wiem sa tylko dwa rozmiary.

szooooooooook :szok::szok::szok::szok: 4444444 godziny przy cycu :szok::szok::szok::szok:

ja bym chyba tyle nie wytrzymala, my tak od 15 do 30 min i co 2-3 godz, czasami jest jedna dluzsza przerwa na dobe do 4 godzin :happy:. Jak przestaje ciagnac, albo zasypia to wyciagam cyca i koniec, albo ew jak beknie to troche dokarmie.

Dzisiaj młody na przewijaku mezowi najpierw mocno ulal, potem przy wymianie pampersow zrobil mu kupe na przewijak, a na koniec ostrym
Faktycznie szok - tez bym chyba nie dała rady tyle mieć małą na cycu:sorry::eek:..
Moja ssie gdzieś tak 10 -15 minut i zasypia..na 3 godzinki:-)..mam nadzieję, że jej się to nie zmieni za szybko:tak::-)..

Oj, a ta kupka na przewijaku - to ostatnio częsta sprawa, a potem doprawienie siku:-(;-)..ciekawe, dlaczego tak robią?..

reklama

:-D:-D:-D no to mlody pokazal, gdzie ma tate :-D

A z tym karmieniem u mnie to masakra...jak tylko probuje ja odlozyc do lozeczka to sie budzi. Dzis troche lepiej, bo pije ok 5-10 min i zasypia na 15 -20, ale moge sie zalozyc ze w nocy bedzie zero snu :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y: jej to sie chyba nigdy nie ureguluje, kazdy dzien inaczej :eek:

Do góry