reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

reklama
dzieki dziewczy,

klaudzia a tego aventu to jaki mialas rozmiar?
bo ja kupilam wczoraj w aptece uniwersalne i sa jakis takie wielkie i maly sie nimi dusi :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja corka pobila rekord i wczoraj wisiala mi na piersi od 16 do 20 :szok: Z przerwami na bekniecie i dalej na cyc...Brzuch miala tak wielki, ze balam sie ze zaraz peknie .....

szooooooooook :szok::szok::szok::szok: 4444444 godziny przy cycu :szok::szok::szok::szok:

ja bym chyba tyle nie wytrzymala, my tak od 15 do 30 min i co 2-3 godz, czasami jest jedna dluzsza przerwa na dobe do 4 godzin :happy:. Jak przestaje ciagnac, albo zasypia to wyciagam cyca i koniec, albo ew jak beknie to troche dokarmie.

Dzisiaj młody na przewijaku mezowi najpierw mocno ulal, potem przy wymianie pampersow zrobil mu kupe na przewijak, a na koniec ostrym
strumieniem go OLAŁ i to bylo pieke, ja to sie prawie posikalam ze smiechu

dzieki dziewczy,

klaudzia a tego aventu to jaki mialas rozmiar?
bo ja kupilam wczoraj w aptece uniwersalne i sa jakis takie wielkie i maly sie nimi dusi :-(

Ja tez uzywam nakładek Aventu ale mam small, myslalam ze sa za małe bo boli jak sutek sie tam wsysa ale maz mi kupił normal i one sa niby dobre na cycek ale za duze do buzi synka, wiec uzywam small. O ile wiem sa tylko dwa rozmiary.

szooooooooook :szok::szok::szok::szok: 4444444 godziny przy cycu :szok::szok::szok::szok:

ja bym chyba tyle nie wytrzymala, my tak od 15 do 30 min i co 2-3 godz, czasami jest jedna dluzsza przerwa na dobe do 4 godzin :happy:. Jak przestaje ciagnac, albo zasypia to wyciagam cyca i koniec, albo ew jak beknie to troche dokarmie.

Dzisiaj młody na przewijaku mezowi najpierw mocno ulal, potem przy wymianie pampersow zrobil mu kupe na przewijak, a na koniec ostrym
Faktycznie szok - tez bym chyba nie dała rady tyle mieć małą na cycu:sorry::eek:..
Moja ssie gdzieś tak 10 -15 minut i zasypia..na 3 godzinki:-)..mam nadzieję, że jej się to nie zmieni za szybko:tak::-)..

Oj, a ta kupka na przewijaku - to ostatnio częsta sprawa, a potem doprawienie siku:-(;-)..ciekawe, dlaczego tak robią?..

reklama

:-D:-D:-D no to mlody pokazal, gdzie ma tate :-D

A z tym karmieniem u mnie to masakra...jak tylko probuje ja odlozyc do lozeczka to sie budzi. Dzis troche lepiej, bo pije ok 5-10 min i zasypia na 15 -20, ale moge sie zalozyc ze w nocy bedzie zero snu :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y: jej to sie chyba nigdy nie ureguluje, kazdy dzien inaczej :eek:

Do góry