E
etna36
Gość
A powiedz mi co to znaczy ze on malo przybiera na wadze??? ile wazy i ile wazyl ostatnio???Dziewczynki ile Wam wychodzi karmień na dobę bo mi 6 góra 7 a jeśli chcę zwiększyć laktację muszę karmić conajmniej 8 a mi doby brakuje. Wygląda to u mnie tak, że przez 1h do 1,5 h mały ssie oba cycki, przy tym usypia, zostaje budzony i takie tam. Potem butla, bo na samym cycku mi mało tył. Kolejną godzinę do póltora jest usypiany bo marudzi itd. Tak więc mamy w najlepszym wypadku 2h jak nie 3h aktywności. A jak już uśnie to daję mu pospać 2h , bo przecież po 1h go nie obudze na jedzenie. Tak więc mamy karmienie co 4h z czego butlę miał 3h temu. I jak ja mam karmic co 2-3 h? Boję się spróbować znowu na samym cycku bo ostatnio mało przybierał więc musi być butla ale co 4h to moje cycki się nie rozbujają! Dodam jeszcze ze po kazdym karmieniu powinnam sciagać pokarm czyli ok 6 razy na dobę ale mi rąk brakuje bo najpierw karmnienie, potem dokarmienie, potem usypianie,a potem to juz trzeba wstawac, ehhhhh
Moze wcale tak zle nie przybiera,chyba ze lekarz tak stwierdzil
Jedyna rada na rozbudzenie laktacji to nie dokarmiac butla :-(, mysle ze jak tak czesto bedziesz przystawiac to malenstwo sie naje
Moze cos ci pomoga te linki:
http://www.we-dwoje.pl/za;malo;pokarmu,artykul,4559.html
Ostatnio edytowane przez moderatora: