A
aga4444
Gość
no próbowałam, jedynie parówki jest w stanie trochę zjeść ale tylko jednego smakusia
no dobra dziewczyny, już nie wiem co napisać..
tak próbowalam dawać wszystko
karmie go nawet i co godzine ale wtedy efekt jest taki, ze nie jest glody wiec przez caly dzien tylko polize a nic nie zje. nie moge mu dawac tych chrupkow i biskzoptow bo jak zje 1 to nawet na cyca ochoty juz nie ma przez 2 godziny wiec skrka za wyprawkę
mały sloiczek to nam na tydzien starcza
nie wiem czy diagnoste mamy dobrego, bo o papiery go nie pytałam, jest jeden prywatny i tyle.
tu mi się przypomnaiało, i chyle czola, bo an śmierc zapomniałam, że jak w czerwcu Michas mial usg ukł. moczowego w spzitalu robione to mąz "ładnie poprosił" (grrr) lekarkę co to robila i zrbiła usg calej jamy brzusznej i to jest ok, albo bylo w czerwcu
o pasozytach miałam inne pojęcie, wiec nie brałam ich pod uwagę. Zrobię jak tylko kupa wystapi o rozsądnej porze dnia (w godzinach pracy laboratorium)
co jeszcze?
aha dlaczego nei chcecie uwierzyc, ze chodzę i gnebię???? ale ile można? zwłaszcza, ze byłąm tez u 2 innych i owszem prywatnie też i placilam za to i nic
vit D sama odstawiilam wbrew lekarzowi
któredy ja mam mu te witaminy wcisnąc???? sa jakies doodbytnicze?
ażelazo to nie tyle barwi co osłabia i powoduje pruchnicę
Wiem, ze chcecie mi pomóc i doceniam to tylko w niektorych przypadkach odnoszę wrażenie, że nie do konca wierzycie w moje dobre chęci i w to, ze staram sie robić wszystko co w mojej mocy
Edit: BanAna przeczytałam to z linku, dzieki. Jeden pediatra tez mi tak doradził, to moje dziecko przez 3 dni nic nie zjadlo!! no i tamta dziewczynka chętnie paluszkami je, a mój owszem je paluszkami ale to co sam znajdzie na podlodze, ze stolu nie i w ilości doslownie 3-4 ziarek ryzu, 1 kawaleczek wędlinki.
ale ja ci wierzę :-) tylko to takie sugestie
na pocieszenie niektóre mamy karmią SAMYM cycem do roku czasu i dzieciom nic nie ma a jak Michaś ładnie przybiera jest wesoły to nie ma się co przejmować inna sprawa to pewnie to że masz już dość