reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

no próbowałam, jedynie parówki jest w stanie trochę zjeść ale tylko jednego smakusia
no dobra dziewczyny, już nie wiem co napisać..
tak próbowalam dawać wszystko
karmie go nawet i co godzine ale wtedy efekt jest taki, ze nie jest glody wiec przez caly dzien tylko polize a nic nie zje. nie moge mu dawac tych chrupkow i biskzoptow bo jak zje 1 to nawet na cyca ochoty juz nie ma przez 2 godziny wiec skrka za wyprawkę
mały sloiczek to nam na tydzien starcza
nie wiem czy diagnoste mamy dobrego, bo o papiery go nie pytałam, jest jeden prywatny i tyle.
tu mi się przypomnaiało, i chyle czola, bo an śmierc zapomniałam, że jak w czerwcu Michas mial usg ukł. moczowego w spzitalu robione to mąz "ładnie poprosił" (grrr) lekarkę co to robila i zrbiła usg calej jamy brzusznej i to jest ok, albo bylo w czerwcu
o pasozytach miałam inne pojęcie, wiec nie brałam ich pod uwagę. Zrobię jak tylko kupa wystapi o rozsądnej porze dnia (w godzinach pracy laboratorium)
co jeszcze?
aha dlaczego nei chcecie uwierzyc, ze chodzę i gnebię???? ale ile można? zwłaszcza, ze byłąm tez u 2 innych i owszem prywatnie też i placilam za to i nic
vit D sama odstawiilam wbrew lekarzowi
któredy ja mam mu te witaminy wcisnąc???? sa jakies doodbytnicze?
ażelazo to nie tyle barwi co osłabia i powoduje pruchnicę

Wiem, ze chcecie mi pomóc i doceniam to tylko w niektorych przypadkach odnoszę wrażenie, że nie do konca wierzycie w moje dobre chęci i w to, ze staram sie robić wszystko co w mojej mocy

Edit: BanAna przeczytałam to z linku, dzieki. Jeden pediatra tez mi tak doradził, to moje dziecko przez 3 dni nic nie zjadlo!! no i tamta dziewczynka chętnie paluszkami je, a mój owszem je paluszkami ale to co sam znajdzie na podlodze, ze stolu nie i w ilości doslownie 3-4 ziarek ryzu, 1 kawaleczek wędlinki.

ale ja ci wierzę :-) tylko to takie sugestie
na pocieszenie niektóre mamy karmią SAMYM cycem do roku czasu i dzieciom nic nie ma a jak Michaś ładnie przybiera jest wesoły to nie ma się co przejmować inna sprawa to pewnie to że masz już dość

reklama
ale ja ci wierzę :-) tylko to takie sugestie
na pocieszenie niektóre mamy karmią SAMYM cycem do roku czasu i dzieciom nic nie ma a jak Michaś ładnie przybiera jest wesoły to nie ma się co przejmować inna sprawa to pewnie to że masz już dość
a wiesz, ze jjakoś nie. Mialam ale mi przeszło. Jakoś jakz mężem zaczęlismmy sie rozchodzic to takim wielkim pocieszeniem dla mnie to cycowanie bylo. i nie przeszkadza mi teraz tylko chetnie bym się wyspała :d

a wiesz, ze jjakoś nie. Mialam ale mi przeszło. Jakoś jakz mężem zaczęlismmy sie rozchodzic to takim wielkim pocieszeniem dla mnie to cycowanie bylo. i nie przeszkadza mi teraz tylko chetnie bym się wyspała :d

och kochana my się już nigdy nie wyśpimy małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot ...

Pianistka mama już jest?
Aga jak nicne karmienie?

a wiesz że nieźle mały czasem popłakuje ale cyca nie szuka :-):-)

Jest, jest, dzis przyleciala:) ale musi sie do niej mala przyzwyczaic, wiec cos dopiero bedziemy probowac po niedzieli:)
Jak u ciebie ze spaniem w dzien?

oj wczasy ci się zaczynają :-) dacie radę nasz przypadek też ciekawy nie był a jakoś się udało

Marta
u nas też w dzień szaleństwo tylko ze dzień Igiego trwa do 22

reklama
Do góry