reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią - linki, porady, itp

reklama
u Mnie nakładki nie zdaly egzaminu :(

Na szczęście jest już w porzadku, Nela znów je co 3 godz w nocy co 5 i 4 godz żeby tylko te kolki mineły

na kolki hmm; jak karmisz z obu piersi po jednej podnies do bekniecia i dopiero daj druga; chodzi o przerwe zeby zrobic pomiedzy karmieniami; pozatym poloz dzidzie na pleckach i rob jej rowerek nozkami raz na kilka minut musisz obie nozki docisnac do brzuszka i trzymac minute; ten rowerek u nas najlepiej dziala no i krolke sab - eskumisan nie polecam nikomu bo nie zdaly u nas egzaminu nawet gorzej bylo; mozesz tez masowac brzusio jest jakas technika czytalam w przychodni wiem jak robic ale opisac za cholere niestety :( u mnie to masowanie powodowao placz u malego wiec odpuscilam a jak mu robie rowerek to sie cieszy;

Dziewczyny czy stosujecie jakieś herbatki mlekopędne, znacie jakąś dobrą?:confused: Moje cyce coś ostatnio szwankują, mam mało mleka:-( :-( :-( i mała mnie tak obgryzła, że szok!!!:baffled:

reklama
Agutko nie wiem czy to zadziała , bo podobno tak już jest, że w jednej piersi jest więcej pokarmu a w drugiej mniej. Ja tak miałam i przy Krzysiu i teraz też - u mnie więcej jest w lewej :happy: . A na pokarm nie mogę narzekać, bo jak ściągam do butelki to w pare minutek mam już 150 - ściagam ręcznie. I wiecie jakoś się tak już do tego ściągania przyzwyczaiłam, że wole na razie ściągać i podawać Oli mleczko w butli (tylko w nocy je z cycolka)

Do góry