reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dziewczyny czy herbatke z kopru włoskiego moge dacmałej czy lepej zebym sama wypiła???
N
nataliak
Gość
sprobuj najpierw Ty wypic, moze okaze sie ze to wystarczy.
katagorka20
Fanka BB :)
dziewczyny ja mam pytanie Wy same wybierałyscie mleko modyfikowane dla maluszków czy to pediatra Wam je wybierał?? Bo zastanawiam sie czy nie kupić i zacząć małej dokarmiać bo ona co chwile chce jeść...a ja muszę też niestety jechac na uczelnie ...
u nas problemow brzuszkowych brak za to wiem juz ze nie przejdzie jedzenie czekolady/orzechow - pojawia sie lekka wysypka na buzi, sprawdzone mieszanka wedlowska, potwierdzone nutella
u nas mały ma coś pod oczkiem- tym, które w sumie też zaczęlo ropieć..
ma takie krostki- 6 sztuk i 1 a brodzie.
nie wiem, czy to od jedzenia, czy od czego?
Posmaruj bephantenem! Mi tak lekarka kazała, jak pożyczyłam w szpitalu niedrapki od koleżanki z sąsiedniego łóżka i po nocy cała czerwona i w kropki Po bephantenie wieczorem śladu nie było!! Buziolek piękny
N
nataliak
Gość
dziewczyny ja mam pytanie Wy same wybierałyscie mleko modyfikowane dla maluszków czy to pediatra Wam je wybierał?? Bo zastanawiam sie czy nie kupić i zacząć małej dokarmiać bo ona co chwile chce jeść...a ja muszę też niestety jechac na uczelnie ...
pytalismy pediatry jak wychodzilismy ze szpitala i polecila nan ha 1. na moje pytanie co daja dzieciom na oddziale powiedziala ze bebilon ha 1, pewnie ze wzgledow finansowych lub dostaja od sponsorow skoro polecila inne. powiedziala tez ze najwazniejsze zeby mleko bylo hipoalergiczne.
stawiam na alergie pokarmowa.
stawiam na alergie pokarmowa.
tylko po czym??
wczoraj baaardzo uważałam, tak ze mały nocy ładnie spał, nie prężył się
jadałam wczoraj jasne pieczywo z wedliną,
na obiad ryż z maslanką !!!
drożdzówka z jabłkiem i cynamonem- też już wcześniej testowana
a na ala kolację biszkopty- też już testowane wcześniej.
wiec wczoraj praktycznie nic z takich rzeczy... hmmm
moja mała od poczatku jest na NAN ( zwyklym), jesli nie jestescie alergikami to mozecie zaczac od zwyklego np Bebilon1 , Nan 1 , Bebiko 1dziewczyny ja mam pytanie Wy same wybierałyscie mleko modyfikowane dla maluszków czy to pediatra Wam je wybierał?? Bo zastanawiam sie czy nie kupić i zacząć małej dokarmiać bo ona co chwile chce jeść...a ja muszę też niestety jechac na uczelnie ...
Mnie dziecko po HA było bardzo marudne i nie bardzo chcialo jeść
a może potówka?
Lilka zawsze ma po nocy jak spi na jednym boku
reklama
N
nataliak
Gość
tylko po czym??
wczoraj baaardzo uważałam, tak ze mały nocy ładnie spał, nie prężył się
jadałam wczoraj jasne pieczywo z wedliną,
na obiad ryż z maslanką !!!
drożdzówka z jabłkiem i cynamonem- też już wcześniej testowana
a na ala kolację biszkopty- też już testowane wcześniej.
wiec wczoraj praktycznie nic z takich rzeczy... hmmm
trudno stwierdzic co bylo przyczyna bo z Twoich postow wynika ze jesz duzo roznych rzeczy i ja tam zawsze wylapuje cos potencjalnie szkodliwego. moze to byc reakcja na cos co zjadlas przedwczoraj albo zaostrzona na cos co zjadlas wczoraj i do dotychczasowej kolki doszla wysypka.
zerknij sobie na ten artykul o zmianach skornych ktory wklejalam w temacie o zdrowiu.