glukoza jest cukrem
najlepiej byloby przepajać sama wodą, Lilianka nie za bardzo za nia przepada
no tak, racja, źle się wyraziłam, chodziło o to, że tym bezpieczniejszym dla dziecka )
nawet położna powiedziała, że można odrobinę dodać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
glukoza jest cukrem
najlepiej byloby przepajać sama wodą, Lilianka nie za bardzo za nia przepada
Tiger herbatka zakupiona Takie ziółka z apteki. rumianek też jej kupiłam. Ale była zdziwiona jak się skapnęła, ze to nie mleko. Skrzyczała mnie strasznie!! Chyba jej nie posmakowało Ale może to rozluźni jej kupkę i będzie jej łatwiej zrobić, bo takie twarde wali Dzisiaj w ogóle nie chce spać. Teraz dopiero ją położyłam i na razie od godziny śpi. Tak to trochę mi grymasiła i nie wiem własnie czy to nie przez te wzdęcia.
pieczywo ciemne jest ciężkostrawne, ale ja do dziś od zawsze jedłam ciemne pieczywo, wielo, pełnozierniste itd, ale dziś mój M kazał mi białą bułką zjeść..
Tiger herbatka zakupiona Takie ziółka z apteki. rumianek też jej kupiłam. Ale była zdziwiona jak się skapnęła, ze to nie mleko. Skrzyczała mnie strasznie!! Chyba jej nie posmakowało Ale może to rozluźni jej kupkę i będzie jej łatwiej zrobić, bo takie twarde wali Dzisiaj w ogóle nie chce spać. Teraz dopiero ją położyłam i na razie od godziny śpi. Tak to trochę mi grymasiła i nie wiem własnie czy to nie przez te wzdęcia.