N
nataliak
Gość
nie chce zapeszac ale u nas chyba lepiej z karmieniem. dluzej i czesciej i pokarmu wiecej, leniuszek zaczela chetniej jesc. jutro jedziemy skontrolowac wage.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja psikałam 2 razy dziennie octecnisept i wietrzyłam 2 razy dziennie. po 9 dniach odpadłWitam,
mam do Was pytanie, jak pielęgnowałyście pępek swoich pociech?
Mi w szpitalu powiedzieli że niczym się nie smaruje ani odkaża i że mozna go zamoczyć podczas kąpieli, jedynie mam go wycierać, osuszać gazikiem jałowym. Boję się że wda się jakieś zakażenie.
no to super :-)nie chce zapeszac ale u nas chyba lepiej z karmieniem. dluzej i czesciej i pokarmu wiecej, leniuszek zaczela chetniej jesc. jutro jedziemy skontrolowac wage.
a ja od początku ciązy nie było dnia, zebym nie miała wkładekw nocy po 2 razy zmieniam,..a ja dziś mam chyba znowu lekki nawał pokarmu (położna ostrzegała, że to się może powtórzyć w 6 i w 12 dobie) do tego stopnia, że musiałam po raz pierwszy założyć wkładki bo mi zaczęło przeciekać