Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przy trawieniu/przetwarzaniu miodu przez organizm dziecka wytwarzana jest substancja która może grozić dziecku zatruciem podobnym do zatrucia jadem kielbasianym u doroslych... zwyczajnie male dzieci nie maja odpowiedniego enzymu trawiennego do trawienia substancji zawartych w miodzie...a mogłabyś jeszcze raz w skrócie specjalnie dla mnie?? Bo Wiko kilka razy pił herbatę z miodem dzieła mojej teściowej..........
wiolan dziękuję za powtórzenie postu, widocznie albo nie doczytałam albo umknęło to mojej uwadze.........przy trawieniu/przetwarzaniu miodu przez organizm dziecka wytwarzana jest substancja która może grozić dziecku zatruciem podobnym do zatrucia jadem kielbasianym u doroslych... zwyczajnie male dzieci nie maja odpowiedniego enzymu trawiennego do trawienia substancji zawartych w miodzie...