reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

karmienie piersią i nie tylko

U nas rybka pieczona w folii najbardziej małej smakuje. Kawałek ryby posypuje ziołami, troche sole, dodaje odrobine masła i zawijam szczelnie w folie alu i do piekrnika. Pyyyycha. Wczesniej gotowałam ale Aguśce niezbyt smakowała. Smażona chyba raz zdarzyło jej sie jeść u rodziców moich. Ale dałam jej tylko środek, bez papnierki.

reklama
jejku u nas uwielbia warzywa i owoce...strasznie dużo wsuwa ich.. pomidorka bez skórki oczywiscie to potrafi całego wsunąc do sniadania np albo ogórek to samo...lubi też gryżść marcheweczkę...ugotowane to wszystkie lubi...i owoce...banany, brzoskwinie, jabłka, winogrona gruszki malinki a ostatnio hitem jest arbuz!!!!!!!!!!!
rybkę też tak samo w piekarniku w foli aluminiowej robię...

będę wdzięczna za podpowiedzi fajnych stron z pomysłami na obiadki dla dzieci:)
musze wreszcie uruchomic mój talent kulinarny i zacząc gotować pełna parą:)

reklama
Do góry