reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
Ja mam jutro sczepienie a zapomnialm wprowadzic cale jajo tzn nie tylko zoltko, ale i bialko i wlasnie robie przgelad w pamieci co Mateusz nieswiadomie mogl jesc z calym jajem. raz zrobilam mu jajowe na parze ale nie podeszla....
Po wielkanocy wciagnal duzo babki wielkanocnej....tej wloskiej colomba a ona ma cale jaja w sobie..na urodziny tez wciagnal ta sama colombe. W zlobku w menu widze ze maja w jakis dzien fritatte , ale nie wiem czy juz ja zaliczyl...hmmmm

a czy ktoras sie orientuje jak w razie W wyglada alergia na bialko jaja kurzego? jaks wysypka?

My tez kiedys probowalismy czekolad;). Na szczescie nic go nie uczula, wiec probujemy wszystko (z wyjatkiem slodyczy i mam nadzieje, ze przez najblizsze dwa lata tak wytrwamy)

martina, zawsze możesz zrobić tak, ze najpierw dasz kaszkę gęstrzą łyżką, a przed samym snem podasz już tylko mleko, żeby całkiem się dopchał ;-)

estragon u nas podobnie,tylko mięcho za ojcem...

nataliak jakie kakao dajecie? takie zwykłe gorzkie? czy to słodkie?

ja na razie nic czekoladowego nie daje, za duzo mamy alergenow i tak:( choc wydaje mi sie ze juz poprawa jest:)
truskawki zjadl i nawet ok:)
wczoraj byla kanapeczka z rzodkiewka starta na tarce i na to wedlinka:) zjadl ze smakiem:)

martina, zawsze możesz zrobić tak, ze najpierw dasz kaszkę gęstrzą łyżką, a przed samym snem podasz już tylko mleko, żeby całkiem się dopchał ;-)

estragon u nas podobnie,tylko mięcho za ojcem...

nataliak jakie kakao dajecie? takie zwykłe gorzkie? czy to słodkie?

jak już się naje to nie wezmie mleka. kupie chyba te smoczki Y i zobaczymy jak bedzie

reklama
Do góry