reklama
anusia85
Fanka BB :)
gotuje zazwyczaj jedna jarzynowa dostaje tez pomidora z makaronem lub ryzem, a takze podstawowe warzywa ale ciezko bo nie mam tu babci ani ciotki co by podpowiedziala...no nie wiem, jak czytam przepisy to znow tu nie ma wszystkich takich produktow itd
anusia85
a mozna podawac?
estragon
mamusia synusia:P
ja od 2 dni nie karmię cycem))kurczaki tak czytam....wszystkie karmicie jeszcze piersia ja jakis miesiac temu odstawilam mala poniewaz zaczela mnie gryz w nocy tylko ladnie jadla a w dzien sie bawila przykro mi bylo no i malutka troszke cierpiala, 2razy wiecej sie tulila i probowala sie dostac do cyca ale nic z tego nie wyszlo
teraz mam maly problem bo tu we Francji jakies lewe jedzenie maja i nie ma takich produktow dla dzieci jak w Polsce normalnie plakac mi sie chce, bo naprawde nie wiec co mam jaj podawac aby przybierala na wadze i zdrowo sie rozwijala, jak mozecie to pomozcie cos:/
Młody nie ciągnie mnie za bluzkę, ale wczoraj jak próbował w południe zasnąc, to popatrzył taaaakim smutnym wzrokiem w mój dekolt i pocałował mi piersi, że mało się nie rozryczałam
anusia85
ojoj... na poczatku mala tez tak patrzyla na moj biust i sie tulila i marudzila ale przeszlo jejja od 2 dni nie karmię cycem))
Młody nie ciągnie mnie za bluzkę, ale wczoraj jak próbował w południe zasnąc, to popatrzył taaaakim smutnym wzrokiem w mój dekolt i pocałował mi piersi, że mało się nie rozryczałam
Ja karmię już od dawna tylko w nocy troszeczkę, w dzień mały ciągle się tuli i zagląda, ale ssać nie chce jesli już mu podam. Tak więc spoko dziewczyny:-)ja od 2 dni nie karmię cycem))
Majowa_Mama
Ja karmię już od dawna tylko w nocy troszeczkę, w dzień mały ciągle się tuli i zagląda, ale ssać nie chce jesli już mu podam. Tak więc spoko dziewczyny:-)
To niebawem zostanę chyba jedyną, której dziecko wielbi cyca ;-) Szkudnik jeden nie chce w dzień butli, ale cyca nie odmawia. Butla jest "cacy" tylko wieczorem...
reklama
marzena_85
majowa_mama ja karmię cycem i będę karmić póki się da. Tzn. co najmniej do roku i nie będę w ogóle podawała butli