reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

ja o 18 podaję kleik ryżowy- 3 łyżki stołowe na 100 ml mm wymieszanego z 1/2 małego słoiczka owocowego, później mamy kąpiel i już nie je nic, dopiero rano o 7-8 pierś

reklama
Corina nie ma sposobu, mój o 21szej wtrąbia łyżką miche kaszki na mleku z kleikiem, gestej jak budyń, a około 4 budzi się i cyca chce.

u nas Tomek wypija coraz więcej mleka.. muszę chyba te największe butle kupować..\;-)
wczoraj to mnie całkiem zaskoczył. o 19.30 dostał 240 ml mleka + 2 miarki kaszki.
a o 3 już domagał się jedzenie i dostał 125 ml mleka :szok:

aga u nas tez tak czesto teraz jest. dzieci rosna i domagaja sie jedzenia wiecej i czesciej. lena czasem przespi cala noc na samym mleku a czasami mimo wypicia 200ml mleka z kaszka budzi sie po 4h i wciaga 140ml mm. czasami jak w dzien zje mniej to potem w nocy nadrabia.

aga u nas tez tak czesto teraz jest. dzieci rosna i domagaja sie jedzenia wiecej i czesciej. lena czasem przespi cala noc na samym mleku a czasami mimo wypicia 200ml mleka z kaszka budzi sie po 4h i wciaga 140ml mm. czasami jak w dzien zje mniej to potem w nocy nadrabia.
ufff a już sie bałam..
niedawno ledwo 150 mleka zjadał, a teraz szok..
w dzien też ostatnio dużo je i ciągle by coś podjadał..
ale to pewnie przez to , że jest cały czas aktywny cały czAas

Moja nadal zjada max. 160ml mleka :) Ale uwielbia jeść wszelkie inne rzeczy, a to bułeczka, a to brokułek, a to jabłuszko, chrupek, mandarynka, marchewka, biszkopcik, banan, ziemniaczek itd. no i oczywiście obiadki made by mama są najlepsiejsze ;P

Mi Dorian cały czas je 150ml mleka + kaszka kukurydziana; trochę mnie to martwi bo od jakiegoś czasu to zdarza się, że i te 150ml nie zje.

reklama
Do góry