u nas zupka jarzynowa z bobovity jednak nie zagosci kolejne podejscie i to samo..kilka lyzeczek zjedzone pierwszego dnia, w kolejne juz nawet tyle nie chce, z owockami lepiej choc bez takiego entuzjazmu jak na poczatku, najlepszy jest cyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem. Licze na to ze jak sa oznakowane to nie sa lewe, bo zakladam ze babka nie nabija sobie sama lewych numerkow. Jak trafi mi sie jakas niespodzianka, to zrewiduje swoj poglad na jajka z tego zrodla. Na razie z niczym mi te jajka nie podpadly.
Hahahano popatrz, 1 chłop a 10 jaj ;-) i to jak tanio!
Zawiercie to miasto powstałe stosunkowo niedawno, nie ma nawet 100lat, mieszkają w nim ludzie z wiejskich rodzin, posprowadzani z całej Polski, a wygląda tak że niewielkie miasteczko otoczone polami i mnóstwem porozrzucanych prawdziwych wsi gdzie koguty piejo i jeszcze 5 lat temu w każdej krówska ryczały i łajna na drodze leżały. Tak ze na naszym ryneczku chłopki są na pewno prawdziwe, nie udawane:-)to chyba ciotka meza a nie maz ciotki ;P
bozuwi a skad wiesz ze te co kupujesz na bazarku to nie jakas lewizna?