reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
to daj znac jak dzisiaj zje.. ale mnie sie wydaje ze w smaku hipp i bobovita są o niebo lepsze od gerbera...
lipaaaaaaaaaa, suche toto i niemiłe w smaku, tak jak pisała Nataliak, a młody "zjadł" 3 łyżeczki, tzn włożyłam mu do buzi 3 razy łyżeczkę:p, po czym jak mu się uzbierała większa ilośc, to zaczęło go naciągac na wymioty, wypluł wszystko i zaczął płakac

leniuszek dokladnie tak jak karolek na to reagowala. za pierwszym razem zjadla ale przy kolejnym bylo juz tak jak ze szpinakiem czyli dlawienie sie, lzy w oczach, odruch wymiotny i w ogole masakra. same ziemniaki z miesem je ale tutaj dodatek kukurydzy sprawia ze to naprawde smakuje jak jakas pasza dla zwierzat ;P

reklama
mnie się wydaje, że może chodzic o smak indyka, który w tej papce jest dośc wyraźny, moja mama nieraz mnie katuje indykiem, a ja go tak nie znoszę, fuuuj

Do góry