Komi gratulacje
A po rozkręceniu laktacji ile ml udaje Ci się ściągnąć?
tak z 90 ml co 1,5 godzinki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Komi gratulacje
A po rozkręceniu laktacji ile ml udaje Ci się ściągnąć?
Jak najbardziej popieram Twoje słowakomi nikt Cie nie bedzie linczowal. ja po prostu wolalabym zeby tego typu teksty nie mialy tu miejsca. kazda kobieta ktora urodzi dziecko juz w szpitalu jest bombardowana gadkami nt naturalnego karmienia, potem kazdy z rodziny dopytuje czy aby na pewno karmi piersia itd. teoretycznie mamy wolny wybor w tej kwestii ale skutek tego ze wszedzie wokol mowi sie ze karmienie piersia jest lepsze, kobiety ktore przechodza na butelke maja mniej lub bardziej swiadomie wyrzuty sumienia i czuja sie zle. niedawno urodzila moja znajoma ktora pod koniec ciazy brala leki na nadcisnienie, musiala je brac rowniez po porodzie i nie mogla przez to karmic piersia. jak to okreslila: 'juz w szpitalu bylam przez to traktowana jak matka gorszej kategorii...'
Ja teżpopieram Cie ALIS w 1000%!!!!!!!