reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym

Moj wcina ok.co3-4h w dzien jesli zje z butli,jesli z cyca to potrafi i za pol h byc glodny znow:confused2: w nocy nie wiem dokladnie bo nie patrze czesto nawet na zegarek z zaspania:-Dale w nocy budzi sie tak 2-3razy(i to dziwne bo w nocy tylko cyc:eek:)
Mnie tez ciekawi jak to z tym jedzeniem,kiedy to co zjemy ,,idzie''do pokarmu...wczoraj nie powstrzymalam sie ,zjadlam doslownie 4 zielone fasolki na obiad a dzis Maly kupki nie mogl zrobic i meczyl sie bardzo:-(

reklama
U nas chyba znowu powoli zaczynają się wydłużać przerwy nocne i myślę że było by całkiem nieźle gdyby nie infekcja Tymka. Ma zapchany nos i strasznie się męczy w nocy więc czasem budzi się z powodu kataru a nie z tego że jest głodny. Ale zaraz potem próbuje dalej usnąć a jeść nie chce, więc mam nadzieję że jak wyleczymy infekcje to i sen będzie lepszy i w końcu się wyśpię.

Milionka niby bardziej tresciwy,ale skoro go malo...ale tak czy siak dobrze ,ze chociaz w nocy na samym cycu:tak:

Dziewczyny macie juz okreslony czas,do ktorego bedziecie karmic Maluchy(nie patrzac oczywiscie na rozne ,,przeszkody''typu brak pokarmu itp.ktore niestety nie sa od nas zalezne:( )?? Czy macie podejscie ,,zobaczymy jak to bedzie'';)?

Agnes, jeśli Aniela będzie ładnie jadła inne pokarmy, to chcę karmić 9 mies., jak Franka. Wtedy zostało mi już tylko jedno karmienie nocne i jedno w dzień - łatwo je było zastąpić mm.

Czyli w weekend majowy otwieram wino ;)

Ja niestety juz dokarmiam,ale chcialabym posiagnac z karmieniem chociaz do 4miesiaca, jesli sie uda to tak jak jest polecane do 6miesiaca:)
Tak wiec jesli dobrze pojdzie to ja Ewa otwieram wino w marcu:-D

reklama
Ja niestety juz dokarmiam,ale chcialabym posiagnac z karmieniem chociaz do 4miesiaca, jesli sie uda to tak jak jest polecane do 6miesiaca:)
Tak wiec jesli dobrze pojdzie to ja Ewa otwieram wino w marcu:-D

u mnie podobnie, chcę jak najdłużej, ale pewnie dłużej niż pół roku to nie potrwa. a wino już zaliczyłam, malutkie ;)

Do góry