reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym

Moj wcina ok.co3-4h w dzien jesli zje z butli,jesli z cyca to potrafi i za pol h byc glodny znow:confused2: w nocy nie wiem dokladnie bo nie patrze czesto nawet na zegarek z zaspania:-Dale w nocy budzi sie tak 2-3razy(i to dziwne bo w nocy tylko cyc:eek:)
Mnie tez ciekawi jak to z tym jedzeniem,kiedy to co zjemy ,,idzie''do pokarmu...wczoraj nie powstrzymalam sie ,zjadlam doslownie 4 zielone fasolki na obiad a dzis Maly kupki nie mogl zrobic i meczyl sie bardzo:-(

reklama
U nas chyba znowu powoli zaczynają się wydłużać przerwy nocne i myślę że było by całkiem nieźle gdyby nie infekcja Tymka. Ma zapchany nos i strasznie się męczy w nocy więc czasem budzi się z powodu kataru a nie z tego że jest głodny. Ale zaraz potem próbuje dalej usnąć a jeść nie chce, więc mam nadzieję że jak wyleczymy infekcje to i sen będzie lepszy i w końcu się wyśpię.

Milionka niby bardziej tresciwy,ale skoro go malo...ale tak czy siak dobrze ,ze chociaz w nocy na samym cycu:tak:

Dziewczyny macie juz okreslony czas,do ktorego bedziecie karmic Maluchy(nie patrzac oczywiscie na rozne ,,przeszkody''typu brak pokarmu itp.ktore niestety nie sa od nas zalezne:( )?? Czy macie podejscie ,,zobaczymy jak to bedzie'';)?

Agnes, jeśli Aniela będzie ładnie jadła inne pokarmy, to chcę karmić 9 mies., jak Franka. Wtedy zostało mi już tylko jedno karmienie nocne i jedno w dzień - łatwo je było zastąpić mm.

Czyli w weekend majowy otwieram wino ;)

Ja niestety juz dokarmiam,ale chcialabym posiagnac z karmieniem chociaz do 4miesiaca, jesli sie uda to tak jak jest polecane do 6miesiaca:)
Tak wiec jesli dobrze pojdzie to ja Ewa otwieram wino w marcu:-D

reklama
Ja niestety juz dokarmiam,ale chcialabym posiagnac z karmieniem chociaz do 4miesiaca, jesli sie uda to tak jak jest polecane do 6miesiaca:)
Tak wiec jesli dobrze pojdzie to ja Ewa otwieram wino w marcu:-D

u mnie podobnie, chcę jak najdłużej, ale pewnie dłużej niż pół roku to nie potrwa. a wino już zaliczyłam, malutkie ;)

Do góry