reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

Ciągle się zastanawiam jakie zupy mi wolno jeść?
Do głowy przychodzi mi tylko rosół, pomidorowa, barszcz.
Mocno zastanawiam się nad ogórkową na przykład, czy żurkiem.
Macie jakieś doświadczenia?
A może jakąś stronę z przepisami polecicie. No brakuje mi pomysłów na obiady.

ja jadam taki warzywne - po trochu wszystkiego - nawet kalafiora i jest ok

barszcz tez jadłam na zeberkach

no a jesli jakas barzo tłusta mi wyjdzie - to bardziej ze spodu sobie nalewam:-p

reklama
Ciągle się zastanawiam jakie zupy mi wolno jeść?
Do głowy przychodzi mi tylko rosół, pomidorowa, barszcz.
Mocno zastanawiam się nad ogórkową na przykład, czy żurkiem.
Macie jakieś doświadczenia?
A może jakąś stronę z przepisami polecicie. No brakuje mi pomysłów na obiady.

Efe,mam to samo juz pomyslow mi brak,co mam gotowac....a krupnik mialam dzisiaj ....hi,hi...

Dzięki dziewczyny ;-)
Zrobiłam pomidorową. Będę jeść dwa dni. Potem barszcz zrobie bo mam buraki od mamy. Krupniku w życiu nie robiłam, bo mój nie cierpi a ja nie przepadam ale chyba się z nim przeproszę.
A co ze szczawiową i ogórkową???

cholender co za dziadostwo z tym herbapolem ze fito-mix wycofali - próbowałam w full aptekach kupić ale juz nie mają...:wściekła/y:

no to pozostaje herbatka hipp`a i karmi - wychodzi drozej o wiele no i ta hip`a jakas taka nieteges dla mnie, smaczek fajny ale jakby słabiutka:baffled:

bylismy z małą na ważeniu i przybrała ładnie 440gr w tydzien tyle ze dostawała raz dziennie mieszanke(90-100ml). Teraz spróbuje na samej piersi...chociaz nie wiem co ja zrobie jak juz ledwo co bedzie leciało i ona bedzie łapać i wypuszczac brodawke i się denerwowac bardzo:-(i płakać...Wtedy musze jakos z nią przetrwać w tym płaczu i nie przystawiac przez jakies 2 h zeby mleko sie nagromadziło...

Oleńka jak tam z Waszą wagą?;-)

reklama
Do góry