olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Dobrze bedziemy czekac cierpliwiedziewczyny podeśle ale nie wiem kiedy dam rade bo żeby zeskanowac to musze chwile miec, a teraz Karol ma angine i jeszcze Bartka kolki i na wesele wyjezdzamy...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze bedziemy czekac cierpliwiedziewczyny podeśle ale nie wiem kiedy dam rade bo żeby zeskanowac to musze chwile miec, a teraz Karol ma angine i jeszcze Bartka kolki i na wesele wyjezdzamy...
Cytat:
No to jak tak ciągnę 2 min. tym laktatorem i nic nie leci, to dalej ciągnąć?w koncu poleci?
tak to pierwsze jest do napicia się dla dzidzi ale ja się boje ze jak wyciągnę na początku to na końcu już całkowicie jej nie starczy - a ona nie wyssie na koncu bo jak nie leci to sie denerwuje,macha głową, przerywa i płacze:-(Cytatolecam odciąganie przed karmieniem, bo mleko I fazy jest wodniste, a dzidzia najlepiej najada się tym z II. Tak mnie położna doradzała.
Malbertka a co to te homeopatyczne?