reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
cicha niektóre typy tak mają, a to mój mąż uwielbia słodycze i wyszpera wszystkie moje zachomikowane czekoladki czy inne słodkosci
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Irmaa - ciasteczka holenderskie mniaaaammmm Koniecznie w mlecznej czekoladzie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wlasnie jeszcze nie mam super figury ale uparcie do tego dążę chodze na siłownie 3 razy w tygodniu i jest coraz lepiej mam jeszcze 7 kg do zrzucenia:-) zostao mi bo przytyłam 25 w ciazy:-)
ja mam to szczęście, że w ciąży najpierw schudłam 6 kg, potem przytyłam 12 w efekcie ważyłam tylko 6 kg więcej niż przed ciążą, i całe szczęście bo jakbym przytyła ze 25 kg to waga by 100 pokazywała. A tak to 2 tygodnie po urodzeniu Izy chodziłam już w spodniach sprzed ciąży.;-) Tak fajnie było dopuki nie zaczełam jeść słodyczy. Koleżanki mówiły, ze jak karmię piersią to mogę jeść i tak będę chudła, a ja już przytyłam 3 kg. Trzebaby zabrać się za siebie. Nawet znalazłam zajęcia fitnes dla mam z dzieciaczkami i czekam aż stworzą nową grupę bo w obecnej już nie ma miejsc.:-(
Mój mąż chyba nie dba o moją linie, bo ... zrobił dziś placka! Pierwszy raz w życiu (nie wiem co go napadło ;-)) i przyznam, że wyszedł bardzo dobry. Jest to (zostało jeszcze pół blaszki) murzynek.
Widziałam, że mamusia, dawała juz przepis na to ciasto, ale nasz jest troszke inny, więc go wrzucę do przepisów kulinarnych.
Miki dzielnie mu asystował, co widać na załączonym obrazku ;-)
Widziałam, że mamusia, dawała juz przepis na to ciasto, ale nasz jest troszke inny, więc go wrzucę do przepisów kulinarnych.
Miki dzielnie mu asystował, co widać na załączonym obrazku ;-)
reklama
Podziel się: