reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Gratulacje Fusik ważne ze załapał.
Jejku jak piszesz ze Danielek zjadł 60 ml to wydaje mi się ze to strasznie mało Wojtek wsuwa na jedno posiedzenie taki słoiczek gerbera ten wiekszy 190 gram czy ml
Ja po nowym roku też wracam do pracy ale jeszcze nie robiłam symulacji dnia bez mamy:-)
Jejku jak piszesz ze Danielek zjadł 60 ml to wydaje mi się ze to strasznie mało Wojtek wsuwa na jedno posiedzenie taki słoiczek gerbera ten wiekszy 190 gram czy ml
Ja po nowym roku też wracam do pracy ale jeszcze nie robiłam symulacji dnia bez mamy:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja sie bardzo ciesze bo mojemu co podetkniesz pod pyszczek to otwiera i chętnie by jadł a jak widzi że jemy coś przy stole to otwiera buzie i mlaska biedaczek jakby go głodzili jakby tygodniami nic nie jadł.
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Brawo dla Danielka. Grzeczny chłopczyk :-) :-) :-) :-)
A swoja drogą u nas powolutko kończy się chyba karmienie piersią, bo Kuba wierzga przy cycku jak lajkonik, a z butelki ciągnie tylko mu sie uszy trzęsą i śpi potem jak anioł
A swoja drogą u nas powolutko kończy się chyba karmienie piersią, bo Kuba wierzga przy cycku jak lajkonik, a z butelki ciągnie tylko mu sie uszy trzęsą i śpi potem jak anioł
miło poczytać jak wasze pociechy wsuwają jedzonko. Izka niestety jest wybredna, nic jej nie smakuje, ani zupki, ani deserki, ani kaszki tylko cycuś. :-( chyba muszę spróbować coś jej ugotować, może wtedy coś zje.
dzięki Fuksik, spróbuję
wczoraj dzwoniłam do męża też mnie pocieszał, że mam się nie stresować, wprawdzie do pracy narazie nie wracam, ale wydaje mi się że Iza coraz mniej przybiera z czerwcowych dzieciaczków jest chyba najmniejsza, a już ma skończone pół roku. :-(
wczoraj dzwoniłam do męża też mnie pocieszał, że mam się nie stresować, wprawdzie do pracy narazie nie wracam, ale wydaje mi się że Iza coraz mniej przybiera z czerwcowych dzieciaczków jest chyba najmniejsza, a już ma skończone pół roku. :-(
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ale Danielek zrobił niespodziankę! Super!!! :-)
Irmaa, prędzej czy później Izunia też Cię tak zaskoczy :-)
Irmaa, prędzej czy później Izunia też Cię tak zaskoczy :-)
Podziel się: