reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Ja jem już prawie wszystko oczywiście nie przesadzając tak mi powiedziała lekarka na ostatniej wizycie i narazie nie zauważyłam nic niepokojącego - żadnych wysypek czy kolek - podobno po drugim miesiącu dziecko trzeba już przyzwyczajać do wszystkiego bo potem wyrośnie z niego mały alergiczek uczulony na coraz to nowe potrawy
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas ścisla dieta co do produktów, które małej szkodzą a to pomidory, ogórek zielony, jajko na twardo, banany, grzyby, cebula, czekolada, lody - natomiast bez oporu moge jeść kapuste i fasole, nic a nic nie szkodzą małej- tylko wazne aby pierwsza wodę z zagotowania kapusty czy fasoli wylać i zalac od nowa- wtedy jest ok- wczoraj właśnie zrobilam łazanki z boczusiem pychotaaaa ale tak czy tak cholernie tesknie za normalnym jedzeniem
ja smażone i tłuste cały czas jedłam jakoś nie mogłam sie oprzeć lody codziennie prawie i narazie nic nie zauważyłam chociaż ja sama mam alergię na niektóre rzeczy
dziś najadłam sie pomidorów narazie nic i mam nadzieję że nic nie wyskoczy
dziś najadłam sie pomidorów narazie nic i mam nadzieję że nic nie wyskoczy
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ja też praktycznie wszystko oprócz smażonego, bo jakoś samej mi się nie chce. Dziwne ale przyzwyczaiłam się do gotowanego mięsa i bardzo mi teraz smakuje. Ostatnio zachęcona tym że nie ma kolek zafundowałam małemu kurki smażone z cebulką i duszone w śmietanie i o dziwo nic mu po tym nie było. Cytrusy i czekoladę też przerabiałam. Nawet mojego kochanego ananaska i mocno naczosnkowane potrawy. A dziś testuję surówkę z białej kapusty ;D Myslę że już czas powoli na wszystkie potrawy zwłaszcza że niedługo same będą próbować nowości ;D
ja juz i po wszelkich odmianach kapusty- dzis jadłam na obiad filet-smazony - z piersi kurczak i kapuste białą - surówkę- a w niej i np. paprykę..
czekolade i owszem - też jadam, aczykolwiek nie przepadam za słodyczami
czekolade i owszem - też jadam, aczykolwiek nie przepadam za słodyczami
reklama
Podziel się: