reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Słuchajcie dziewczyny nie ma co panikowac wszystkie nasze maleństwa nie mogą mie wzmożonego napięcia nerwowego moja niunia ma dokładnie to samo je łapczywie z piersi kilka minut a potem się pręży i denerwuje więc daje jej drugą myśląc że w pierwszej już nie ma mleczka i przy drugiej to samo więc myśle że tak poprostu musi byc zresztą czytając posty od początku cały czas widzę podobieństa w zachowaniu naszych maluszków na początku po każdym jedzeniu kupki i to o różnych konsystencjach potem dwie jednadłuższe spanie i te nieszczęsne kolki albo nie kolki a teraz to prężenie i wiele innych --- taka chyba "uroda" niemowlaczków więc może tak ma byc --- ja dzisiaj idę do lekarza bo mała ma szczepienie więc się wszystko wypytam a potem wam napisze :
napisz koniecznie kakaw)))
Mateuszek ssie piers ok 7-10 minut a pozniej wypluwa brodawke i nie wiem czy sie najada czy juz mu sie nie chce dalej ciagnac....
a w nocy bardzu mu przeszkadza w spaniu zatkany nosek, juz nie wiem co mam robic, wkraplam tone marimeru...
frida wyciagam gilki ale malo i wciaz mu harczy....az mi sie serce kraja jak slysze to!!tak sie meczy...
Mateuszek ssie piers ok 7-10 minut a pozniej wypluwa brodawke i nie wiem czy sie najada czy juz mu sie nie chce dalej ciagnac....
a w nocy bardzu mu przeszkadza w spaniu zatkany nosek, juz nie wiem co mam robic, wkraplam tone marimeru...
frida wyciagam gilki ale malo i wciaz mu harczy....az mi sie serce kraja jak slysze to!!tak sie meczy...
Aniu najpierw zalewamy solą fizjologiczną a potem w użyciu gruszka. Ale mamy taką z cienką końcówką.
A Ola właśnie leży sobie w óżeczku i słodko gawoży z wielbłądem na ochraniaczu. Co chwile tak piskliwie na niego pokrzykuje bo się chyba złości, że jej nie odpowiada bo świetne minki przy tym szczela.
A Ola właśnie leży sobie w óżeczku i słodko gawoży z wielbłądem na ochraniaczu. Co chwile tak piskliwie na niego pokrzykuje bo się chyba złości, że jej nie odpowiada bo świetne minki przy tym szczela.
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Aniu nie jestes osamotniona Eliasz budzi mnie co 2 godziny - 3 maksymalnie a tak bylo pieknie jak dokarmialam butelka ...( teraz podaje tylko 1 - 2 na dobe )
Dziewczyny moj syn tez wierci sie strasznie przy jedzeniu ale wydaje mi sie ze on sie tak rozkoszuje piersia bo przy butelce tego nie robi wogole!!
Dziewczyny moj syn tez wierci sie strasznie przy jedzeniu ale wydaje mi sie ze on sie tak rozkoszuje piersia bo przy butelce tego nie robi wogole!!
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Czy wasze maluchy przy odbekiwaniu też tak się wyginają ? Mój zamiast leżeć na ramieniu to wierzga główką albo odchyla ją do tyłu i marudzi, a czasem to tak macha łepetynką, że się uderza o moją i w ryk :
reklama
Podziel się: