reklama
basiu - mi sie tez wydaje te 150 ml za duzo, moze jakby Mateuszek urodzil sie wiekszy a nie 2800g
Przed chwila odciagnelam rekordowo 95ml z jednej piersi, Mateuszek spi - o dziwo juz druga drezmka dzisiaj, pierwsza trwala 40 minuta teraz juz spi 90 minut..yupii mam czas na bb..jak sie obudzi bedzie mial co jesc
Sumka - mi sie wydaja ze jak sie prezy to albo kupa idzie albo mu nic nie leci i sie denerwuje
W piatek jedziemy do doradcy laktacyjnego w Sw Zofii - zobaczymy co powie, napisze zaraz jak wroce))
U mnie kup jest bardzo duzo, czasem 3 w ciagu 20 minut!!!W nocy jedna albo dwie..
Mateuszek pieknie wczoraj zasnal po kapieli na prawie 5 godzin!!!!
Przed chwila odciagnelam rekordowo 95ml z jednej piersi, Mateuszek spi - o dziwo juz druga drezmka dzisiaj, pierwsza trwala 40 minuta teraz juz spi 90 minut..yupii mam czas na bb..jak sie obudzi bedzie mial co jesc
Sumka - mi sie wydaja ze jak sie prezy to albo kupa idzie albo mu nic nie leci i sie denerwuje
W piatek jedziemy do doradcy laktacyjnego w Sw Zofii - zobaczymy co powie, napisze zaraz jak wroce))
U mnie kup jest bardzo duzo, czasem 3 w ciagu 20 minut!!!W nocy jedna albo dwie..
Mateuszek pieknie wczoraj zasnal po kapieli na prawie 5 godzin!!!!
Moja Oliwka też ciągle się pręży przy jedzeniu ale dobrze przybywa na wadze czyżby nie smakowało mleczko?
podobno jak dziecko pręży się przy jedzeniu to może mieć zwiększone napięcie mięśniowe innych objawów nie zauwazyłam więc nie wiem co jej jest
podobno jak dziecko pręży się przy jedzeniu to może mieć zwiększone napięcie mięśniowe innych objawów nie zauwazyłam więc nie wiem co jej jest
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Basiu , u nas sytuacja identyczna ! ;D Juz mialam nadzieje ze przerwy 4 godzinne staly sie norma a tu od nowa 2- 2,5 godziny i darcie o cycusia ;D A jesli okaze sie ze Karolek ma skaze bialkowa to nie moze pic zadnego mleka HA . Wtedy tylko Bebilon pepti lub Nutramigen ( polecam ten pierwszy ) ale mam nadzieje ze to tylko podejzenie skazy nie diagnoza
Kasiu , Eliasz zrobil mi taka kupe ze musialam biec z nim calym osranym pedem pod prysznic bo na przewijaku juz nic nie moglam zdzialac hehe ;D a wlasnie wychodzilismy do lekarza . Nie wiem co zrobilabym gdyby mi w gabinecie USG zrobil takie kupsko ( wyniki badan sa w porzadku )
Kasiu , Eliasz zrobil mi taka kupe ze musialam biec z nim calym osranym pedem pod prysznic bo na przewijaku juz nic nie moglam zdzialac hehe ;D a wlasnie wychodzilismy do lekarza . Nie wiem co zrobilabym gdyby mi w gabinecie USG zrobil takie kupsko ( wyniki badan sa w porzadku )
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Dziewczyny, ja swojej małej zaczełam dawać 120 ml w butelce, i zjadła, ale następne karmienie było po 4,5 godz bo wczesniej pluła, nie chciała. Czy dziecko może jeść tak żadko, czy lepiej robić jej 90 ml, bo wtedy jadła co 3 godz.??? ???
Asiu - to dobrze że wyniki dobre
A ja zdradze że na te mega-kupy to mam sposób bidetowy ;D trzymam go na pieluszcze opartego na kolankach w bidecie i myje bieżącą wodą ;D i on o dziwo bardzo to lubi!!! ciężko by mi było organizować w ciągu dnia kąpiel w wanience a na przewijaku to już zupełnie nie da się z tym nic zrobić ....
A ja zdradze że na te mega-kupy to mam sposób bidetowy ;D trzymam go na pieluszcze opartego na kolankach w bidecie i myje bieżącą wodą ;D i on o dziwo bardzo to lubi!!! ciężko by mi było organizować w ciągu dnia kąpiel w wanience a na przewijaku to już zupełnie nie da się z tym nic zrobić ....
aska outada pisze:wyniki badan sa w porzadku
No to SUPER!
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
U mnie też każda kupa to kąpiel w bidecie ;D Kuba lubi raz a dobrze i trzyma sie tak od 3 tygodni jedna kupa ale po pachy ;D ;D Gdybym miała go wyszorować chusteczkami to zużyłabym całe opakowanie na raz.
A dzisiaj pediatra powiedziała żeby zacząć jeść śliwki, po nich powinny się unormować kupy ;D
A dzisiaj pediatra powiedziała żeby zacząć jeść śliwki, po nich powinny się unormować kupy ;D
reklama
Mój najczęściej pręży się na bąki i na kupę (zazwyczaj robi właśnie przy jedzeniu ) a czasem jak długo je to chyba dlatego że już słabiej leci (bo leci jeszcze na pewno- sprawdzam zawsze naciskając palcami - nie zdazryło sie żeby nie leciło w ogóle nawet jak ciągnie pół godziny) wtedy daję mu druga i z tej zazwyczaj pociągnie jeszcze parę razy i kończy
Podziel się: