reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja gotuje tak na 2 dni. Odkladam jedna porcje a druga trzymam w lodowce. Dodaje oliwe z oliwek .Wolalabym maselko ale niestety po maselku zaraz jest ciemieniucha.
Ja zauwazylam ze Moj Wojtek musi miec rzadsze te jedzonka Jak jest geste nie mardzo mu wchodzi.
Ja zauwazylam ze Moj Wojtek musi miec rzadsze te jedzonka Jak jest geste nie mardzo mu wchodzi.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Bartek dzisiaj po raz pierwszy skosztował zupki jarzynowej (ze słoiczka narazie) i chyba mu smakowała- najgorsza chyba była pierwsz łyżeczka, potem te 2 poszły gładko ;-)
A
Asiowo
Gość
A ja przed chwilą dałam małej pierwszy raz kaszkę... mąż ja karmił łyżeczką, a wcinała niesamowicie... Oby tak dalej było z każdym nowym posiłkiem Mam nadzieje, ze w nocy tez lepiej pospi dzieki temu
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ja wczoraj dalam mai szpinak z ziemniakiem-strasznie jej smakowal,chociaz wygladal jak KUPA i smakowal ohydnie;-)
No,a po poludniu jablko z brzoskwinia,a wieczorkiem piekna lekko zielona kupa;-)(nie do jedzenia,tylko wydalona oczywiscie;-))
No,a po poludniu jablko z brzoskwinia,a wieczorkiem piekna lekko zielona kupa;-)(nie do jedzenia,tylko wydalona oczywiscie;-))
Mojemu nie wchodził wczoraj sinlac (chciałam spróbować czy zje no i już wiem ) a obiadek (kurczak z jarzynami - Bobowity - wylądował w koszu bo też nie chciał jeść) może to przez te przeziębienie nie ma apetytu poza tym w dzień teraz je mi co 4 godz boję się, że mi się odwodni :-(
Aniknulka najważniejsze zeby Jasio duzo pił. Moja Nadia od 3 miesiąca je co 4 h.a jak zje syty obiadek to dopiero za 5 h chce jesc( próbuje dawac jej wczesniej ale nie chce). Napewno przeziębienie powoduje, ze nie ma łaknienia.
reklama
Aniknulka najważniejsze zeby Jasio duzo pił. Moja Nadia od 3 miesiąca je co 4 h.a jak zje syty obiadek to dopiero za 5 h chce jesc( próbuje dawac jej wczesniej ale nie chce). Napewno przeziębienie powoduje, ze nie ma łaknienia.
A ile Nadia je tego obiadku. W mililitrach czy na słoiczki. Bo Antoś około 100 ml to jest jak sprawdziłam mniej więcej słoiczek
Podziel się: