reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
Mleczno- ryżową . Podejrzewałam kiedyś skazę ale okazało się po dłuższej mojej diecie że to nie od mleka tylko od oliwki hypoalergicznej.

aaa to fajnie
Ja się zastanawiam bo kupiłam kaszkę ryżową o smaku jabłkowym i nie wiem czy mu dac już, a zastanaiwm sie dlatego bo wprowadZiłam mu wczoraj jabłko, może poczekam kilka dni? Słyszałam że ryżowa zapiera... :dry:

Qrcze a tak w ogóle to Bartut przestaje chciec cyca :-( powiedziałabym że je bardzo mało a właściwie prawie nic- jest mi smutno z tego powodu dzisiaj np. jadł tylko raz o 17-stek i to przez... 30 sekund :-(

Daruuunia dasz kaszkę i będzie dobrze, żeby nie zapierało trzeba przepajać.
Dziewczynki jakie mięsko wprowadziłyście swoim maluszkom?

Ja planuję kupić królika i od niego zacząć. A potem się zobaczy.

Dzisiaj Antek zjadł ok 100 ml zupki. I już mam na niego patent dosłownie 1/3 łyżeczki trzeba mu podać on tak smakuje. Nie ubrudził się nic a nic.:-D

Królik nie uczula więc dobrze zrobisz Magda.
Ja jeszcze poczekam chyba z tym mięskiem . Moja Ola niby je cyca ale mam wrażenie że mniej ba cycki twarde a wtedy jak jadła to do końca aż były flaczki. Chyba tylko pije a najgorsze jest to że strasznie jej się po moim mleku ulewa a po kaszce nie .
Niedługo sama przestanie chcieć chyba cyca
Pytałam się mojej mamy czym nas karmiła to powiedziała że już po powrocie ze szpitala była butla a teraz to samo pokolenie butelkowe cały czas mi się dopytuje czy karmię - jakby to było nie wiem jak dla nich istotne

U mnie Wojtek na obiadkach ze słoiczka jadl krolika, indyka,, kurczaka i jagniecinke. Cielecine boje sie podac ze wzgledu na skaze .
Natomiast w gotowanych przeze mnie tylko indyka. Musz sie gdzies na wiec przejkechac i kupic kurczaka W tych skleopwych ciut duzo jest chemii. No i tego krolika chce kupic w makro.

reklama
A mi sięskończyła marchewka od mamy i ziemniaków nie mam ekologicznych. Nie będę przecież jeździła co 2 tygodnie do mamy po marchew a więcej nie wezmę bo mi zgnije w cieple a nie mam tak dużej zamrażalki w lodówce, żeby zamrozic. Muszę znaleźć sklep eko w Olsztynie.

Do góry