reklama
Lorciu, no więc mi tez się wydawało, że kupka śluzowata (ale nie jestem pewna jak ten śluz ma wyglądać) i też kilka dni temu jakiś taki ostry zapach. Ale dziś kupka luźniejsza, ale smrodek zupełnie normalny.
Po prostu sama nie wiem, czy ten gluten odstawiać, czy podawać dalej.
Po prostu sama nie wiem, czy ten gluten odstawiać, czy podawać dalej.
Mamoot może odstaw na tydzień i zobaczysz czy będzie poprawa..
u mnie raz pojawiła się śluzowata później dobra i na następny dzień znów pojawił się śluz także nie wiem od czego to zależne ale odkąd odstawiłam gluten wszystko jest w porządku
u mnie raz pojawiła się śluzowata później dobra i na następny dzień znów pojawił się śluz także nie wiem od czego to zależne ale odkąd odstawiłam gluten wszystko jest w porządku
maajka
Czerwcowa mama 2008
A ja musze sie pochwalic,ze Maja wypila wczoraj 130ml sztucznego mleka:-)
Po poludniu przetrzymalam ja godzinke dluzej niz zwykle i zamiast piersi dalam butelke z Nutrilonem (Bebilon)-troche plula,przerywala ssanie,ale i tak ladnie wypila.
Zastanawiam sie czy porannego karmienia nie zastapic tez butla,bo dzis znowu possala z jednej piersi 4 minuty,z drugiej juz nic....Wieczorem jeszcze jako tako pije....
Po poludniu przetrzymalam ja godzinke dluzej niz zwykle i zamiast piersi dalam butelke z Nutrilonem (Bebilon)-troche plula,przerywala ssanie,ale i tak ladnie wypila.
Zastanawiam sie czy porannego karmienia nie zastapic tez butla,bo dzis znowu possala z jednej piersi 4 minuty,z drugiej juz nic....Wieczorem jeszcze jako tako pije....
Mamoot może odstaw na tydzień i zobaczysz czy będzie poprawa..
No to właśnie troche jak u Stasia, bo dziś kupki są w porządku. Poczekam jeszcze ze dwa dni i jak tak dalej będzie to odstawię.
Lorciu, Magdziarko, i co juz nie dajecie glutenu? I dopiero dacie ok. roku? A konsultowałyście z pediatrą, czy tak na własną rękę?
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
ehhh, ja już sama nie rozumiem Bartka, raz zje cały słoik i nie chce nic jesc przez 3h a dzisiaj zjadł cały i w płacz- to ja mu mleka a on wypił 180ml... no i jak ja mam mu zastąpic jeden posiłek
reklama
Nie daje Monia glutenu. Pediatra powiedziała że zdania są bardzo podzielone i jeśli są podejrzenia że gluten może uczulać nalezy odstawić.
No to jak tak dalej u Stasia będzie to też odstawię gluten. Idę na szczepienie ze Stasiem 5 stycznia, to się jeszcze dopytam pediatry.
Podziel się: