reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

A mała od wielkiego dzwonu ciągnie teraz butlę :tak: może nie rewelacja jest, bo więcej gryzie smoczka, ale zawsze cos jejpoleci. Ale to zasługa :)confused:) ząbków i smoczka :tak: a jak ma naprawdę dobry dzień to i 30 ml wypije ;-) lepsze to niz nic :-p

reklama
A mała od wielkiego dzwonu ciągnie teraz butlę :tak: może nie rewelacja jest, bo więcej gryzie smoczka, ale zawsze cos jejpoleci. Ale to zasługa :)confused:) ząbków i smoczka :tak: a jak ma naprawdę dobry dzień to i 30 ml wypije ;-) lepsze to niz nic :-p
U nas z tym gryzieniem jest podobnie...ustnik silikonowy z Aventu to najlepszy gryzak, ale jak coś poleci, to się krzywi:-D. A zwykłych gryzaków nie chce:dry:

A Maja ostatnio bardzo malo je z piersi,po5-8 minut 3 razy dziennie (+obiadek+kaszka).Martwie sie o to.A sztucznym wciaz pluje...

Moja też pluła a teraz jak mnie nie ma to mąż jej daje i z 50 ml teraz już wypija 100 więc nie ma się co martwić dziewczynki, jak nie będzie cyca to i mleko posmakuje.

Wyląda na to, że Stasiowi poprawiły się kupki. A juz się bałam, że czegoś nie trawi. Podejrzewam, że jak przy kilka dni mniej jadł, to kupki zrobiły się takie bardziej "mleczne", rzadkie. Teraz znów wcina sporo i od razu jest lepiej.

My wróciłyśmy do wyłącznego karmienia piersią - przez tą chorobę Lenka ma niewielki apetyt i uznałam, że skoro tak mało je, to niech to chociaż będzie najwartościowsze jedzonko, czyli moje mleczko :-) Od niedzieli Mała jest tylko na cycu i też już mamy małą rewolucję w pieluszce ;-)

reklama
No właśnie, ja już nie wiem, czy Stasiowe kupki sa dobre czy nie, bo dzis znów luźniejsza. I nie wiem, czy to dlatego, że zjadł więcej mleczka (a skad ja mam wiedziec ile on z cysia wypija), czy też coś mu szkodzi. Czy któraś z Was widziała jakąs nieprawidłową reakcję dzidziusia na gluten? Jakies nietakie kupki?

Do góry