reklama
malaulka
Podwójna mamusia
Hej dziewczyny ja mam niespełna 7 miesięczną córeczkę i karmię ją nadal piersią ale w ciągu dnia mało raz czasem dwa i miesiączki jeszcze nie dostałam od porodu, starszą córkę karmiłam 10 mcy ale szybko miałam miesiączkę a teraz tak długo czekam.......
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
też jeszcze nie mam, a bardzo chciałabym już dostać (wiem, że to dziwnie brzmi). Jak będe miała okres to będe mogła sobie zaplanować urlop, no bo która z nas chce jechać z miesiączką nad morze? Tak mniej więcej sobie oblicze żeby mnie trafiło w te dni
calineczka1985
Aktywna w BB
Moja corcia ma juz prawie 8 mcy, karmie cycem i to sporo. nadal nie mam miesiaczki, stosowalam pigulki antykoncepcyjne, i po kilku opakowaniach pojawily mi sie plamienia i to wszystko. Przestalam brac pigulki i czekam na okres a tu nic Podobno mniej wiecej po pol roku od porodu sie go dostaje,ale moze to indywidualna sprawa organizmu. Nie chce sama siebie straszyc, ale moja kolezanka, nie wiem jakim cudem zaszla w ciaze stosujac pigulki
Ja dostałam miesiączke 2 miesiace po porodzie i miałam przez cały okres karmienia piersią ale bardzo nieregularnie. Teraz przestałam karmić i nadal jest nieregularnie i do tego bardzo obficie krwawię wszystko mnie boli. W poniedziałek mam wizyte u gina...
Ludzikowa_Mama
Ludzik z sierpnia 2008
nie ma reguły, ja dostałam po 9miesiącach.
mamaczarusia
Fanka BB :)
reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dziewczyny a ile trwa miesiaczka po połogu ? bo ja dostalam w 5 tygodniu połogu ale ptrz to z przesta;am karmin w 3 ze wzgedu na to ze po prostu ze stresu pokarm stracilam ale od 3 dni leci ze mnie jak z kranu i nie wiem czy mam isc z tym do gina czy to cos "normlanego" i ile moze tak cieknac ?