reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersia a powrot miesiaczki

reklama
Witaj bonsaj! Ja w koońcu dostała po ponad 40 dniach,więc to chyba norma,ale obawa jakaś była,bo żadna metoda nie jest 100%.mam nadzieje,że u Ciebie jest tak samo.Powodzenia.

Hej dziewczyny ja mam niespełna 7 miesięczną córeczkę i karmię ją nadal piersią ale w ciągu dnia mało raz czasem dwa i miesiączki jeszcze nie dostałam od porodu, starszą córkę karmiłam 10 mcy ale szybko miałam miesiączkę a teraz tak długo czekam.......

też jeszcze nie mam, a bardzo chciałabym już dostać (wiem, że to dziwnie brzmi). Jak będe miała okres to będe mogła sobie zaplanować urlop, no bo która z nas chce jechać z miesiączką nad morze? Tak mniej więcej sobie oblicze żeby mnie trafiło w te dni

Moja corcia ma juz prawie 8 mcy, karmie cycem i to sporo. nadal nie mam miesiaczki, stosowalam pigulki antykoncepcyjne, i po kilku opakowaniach pojawily mi sie plamienia i to wszystko. Przestalam brac pigulki i czekam na okres a tu nic :) Podobno mniej wiecej po pol roku od porodu sie go dostaje,ale moze to indywidualna sprawa organizmu. Nie chce sama siebie straszyc, ale moja kolezanka, nie wiem jakim cudem zaszla w ciaze stosujac pigulki :)

Ja dostałam miesiączke 2 miesiace po porodzie i miałam przez cały okres karmienia piersią ale bardzo nieregularnie. Teraz przestałam karmić i nadal jest nieregularnie i do tego bardzo obficie krwawię wszystko mnie boli. W poniedziałek mam wizyte u gina...

Ja karmie juz prawie 12 miesiecy teraz tylko w nocy a okresu jak nie bylo tak nie ma:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny a ile trwa miesiaczka po połogu ? bo ja dostalam w 5 tygodniu połogu ale ptrz to z przesta;am karmin w 3 ze wzgedu na to ze po prostu ze stresu pokarm stracilam :( ale od 3 dni leci ze mnie jak z kranu i nie wiem czy mam isc z tym do gina czy to cos "normlanego" i ile moze tak cieknac ?

Do góry