reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża do roku czasu po porodzie u mamy KP

U mnie jednak raczej nic nie będzie, brzuch dalej boli jak na @, temperatura niska jak zawsze. Dzisiaj spróbuję się do lekarza zarejestrować, może będzie mniej więcej w stanie określić czy i kiedy mogę się spodziewać okresu.
U mnie tez bola brzuch i krew z sluzem ale polozna stwierdzila ze jak plamienie jest do 3 dni to moze to byc implantacyjne zobaczymy wyniki po 17

reklama
Wynik negat. To okres w czwartek do lekarza 😉
Szkoda:/ ale badzmy dobrej myśli ;) Ja miałam iść wczoraj do lekarza, ale oczywiście odwolal wizyty. Za tydzień też nie wiadomo czy przyjdzie. A ja typowo jednak przed jak przed okresem. Dostałam migreny, mdli mnie, temp 36 stopni, ból podbrzusza. Niech ten okres już przychodzi bo się męczę tylko ;( A w sobotę robiłam test negatywny. To już się nic w tej kwestii nie zmieni. Tylko gorzej jak naprawdę nie przyjdzie. Bo nie wyobrażam sobie mieć takich objawów np. kilka miesięcy.

Szkoda:/ ale badzmy dobrej myśli ;) Ja miałam iść wczoraj do lekarza, ale oczywiście odwolal wizyty. Za tydzień też nie wiadomo czy przyjdzie. A ja typowo jednak przed jak przed okresem. Dostałam migreny, mdli mnie, temp 36 stopni, ból podbrzusza. Niech ten okres już przychodzi bo się męczę tylko ;( A w sobotę robiłam test negatywny. To już się nic w tej kwestii nie zmieni. Tylko gorzej jak naprawdę nie przyjdzie. Bo nie wyobrażam sobie mieć takich objawów np. kilka miesięcy.
Ja w 1 ciazy to wymiotowalam i mnie mdlilo do konca 7 miesiaca... to bylo straszne

Szkoda, ale przynajmniej wiesz że wrócił już okres [emoji846]
Dokladnie i jak cos to bedzie latwiej samemu sobie obliczyc juz cos. Jestem zdziwiona ze po 2 tyg juz okres liczylam na czekanie conajmniej 2 mies. Takze w czwartek wizyta i sie zobaczy co i jak mam nadzieje ze nie trzeba bd dlugo sie starać choc nie mamy cienienia bo 1 slodziaka juz mamy 😋

Lekarz potwierdzil ze to byla @ i mam obserwowac sie 2-3 mies bo moze byc tak ze albo wroci na stale @ albo znowu zniknie i jak cos to przyjsc za 2-3 mies. No chyba ze bd ciaza to dzwonic 😁 takze na luzie bez stresu mozemy sie starac

Lekarz potwierdzil ze to byla @ i mam obserwowac sie 2-3 mies bo moze byc tak ze albo wroci na stale @ albo znowu zniknie i jak cos to przyjsc za 2-3 mies. No chyba ze bd ciaza to dzwonic 😁 takze na luzie bez stresu mozemy sie starac
Ja byłam w czwartek. W sumie to samo. Lekarz mówił, że na dniach powinnam dostać @. Mówił, że miesiączki mogą być obfite i nieregularne. Zobaczymy co będzie:)

Ja byłam w czwartek. W sumie to samo. Lekarz mówił, że na dniach powinnam dostać @. Mówił, że miesiączki mogą być obfite i nieregularne. Zobaczymy co będzie:)
Mam brac jeszcze wapń magnez i cynk najlepiej zeby wydluzac okres lh bo moze sie skracac przez prolaktyne ktora wydluza czas do owulacji... zobaczymy bez spiny

reklama
@Amur co tam słychać? Ja dalej tego okresu nie doatałam. Znając życie przyjdzie dopiero za pół roku😃 Was dziewczyny przed okresem też tak bolały piersi i drażniły sutki? Nie jest teraz przyjemne dla mnie karmienie piersią, ale nie zrezygnuje bo chciałam karmić tak długo jak się da.

Do góry