reklama
Mnie też bolą czasami po karmieniu ale to tylko jak mały zacznie się bawić zamiast normalnie jeść.
Ja tydzień temu ściągnęłam z jednej piersi 120ml bo chciałam wyjść. Zdążyłam wrócić przed karmieniem ale i tak dałam małemu z butli żeby zobaczyć czy w ogóle będzie chciał z butli jeść. Zjadł wszystko a cycka i tak jeszcze chciał. Nie wiem czy dlatego że był głodny czy dla samego cycka. No i odniosłam wrażenie że mleko prosto z piersi smakuje mu dużo bardziej niż z butli.
Ja tydzień temu ściągnęłam z jednej piersi 120ml bo chciałam wyjść. Zdążyłam wrócić przed karmieniem ale i tak dałam małemu z butli żeby zobaczyć czy w ogóle będzie chciał z butli jeść. Zjadł wszystko a cycka i tak jeszcze chciał. Nie wiem czy dlatego że był głodny czy dla samego cycka. No i odniosłam wrażenie że mleko prosto z piersi smakuje mu dużo bardziej niż z butli.
Ja wczoraj skapitulowałam. Usypialiśmy się prawie 3 godz. Jak leżałam obok i ciumkał cycka to spał a jak wstałam to płacz. I tak do 23.30. W końcu stwierdziłam że głodny, cycki już puste i dałam mm. Wytrąbił z 70 ml i odleciał w sekundzie. Spał do 4.30.
maran-atha
Fanka BB :)
Reniam u mnie wrecz przeciwnie, ciagle je...
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
A jak to było u was w pierwszych dobach z jedzeniem? Moja mała ciągle śpi i jak już possie to nie wiele.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Dzieci przytulone do mamy szybko usypiaja. Trzeba pilnować kamień. Jak przysypia to rozbierz ja do pieluszki. Można wzbudzić dmuchaniem delikatnym. Dziecko po porodzie nie zawsze dopomni się o apu. Czasem są zbyt zmęczone żeby płakać.
maran-atha
Fanka BB :)
U mnie wszystkie 3 przez pierwsze 3 doby ciagle chcialy byc przy cycu... Millie dopiero od dzis ma dluzsze przerwy w jedzeniu i spi wiecej
reklama
Podziel się: