reklama
Ila
Zaangażowana w BB
Tymcio przez ostatnie dwa dni na obiadek zajadał pulpety w sosie śmietanowym z ziemniaczkami. Baaardzo mu smakowało. Paróweczki też chętnie zajada. I chlebek z serkiem żółtym i jajeczko. Fajnie, że te nasze dzieciaczki już tyle różnych potraw jedzą
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Martag,od Czasu Do Czasu Podobno Można Zwykłe Mleko 3,2 Procent Podac Ale Jeszcze Nie Codziennie Bo Za Bardzo Obciąża Układ Pokarmowy.
AneczkaK
mama bambulinkow
Moj Witek ma troche uczulenie na bialko mleka krowiego wiec ja jeszcze z mleczkiem czekam.Gorzej z miesem .Lobuz maly nie chce ruszyc oststnio pod jakakolwiek postacia wegetarianin mi rosnie normalnie.Staram sie mu dawac duzo fasolki i brokulkow bo lubi a sa zdrowe ale jak mu miesko przemycic to nie wiem.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
U nas mały sukces,Oliś sam się odstawił od cycusia po nazych wojażach wakacyjnych po Mazurach:-) od jakichś 2 tygodni wogóle nie ssie piersi,nawet na noc,a jak mu chcę dac cyca to mówi NIE i ucieka cieszę się,że tak sprawnie to poszło i samo się rozwiązało bo już od jakiegoś czasu chciałam skończyć laktację
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
BRAWO OLEŃKO :-)
A u nas jajeczko nie przejdzie pod żadną postacią :--(,niestety po prostu mu nie smakuje .Za to na topie jest paróweczka ,serek żółty ,dżemiki (małe ilości)oraz wędlinka drobiowa i nie tylko .Uwielbia schabik po wiedeńsku,po prostu rozpływa się w buzi ,jest tak delikatny.Kaszka mleczna wróciła do łask po powrocie z wakacjia już myślałam że i to odstawimy.Uwielbia bananiki ,winogronka ale niestety te drugie tu w Polsce uczulają go.
A u nas jajeczko nie przejdzie pod żadną postacią :--(,niestety po prostu mu nie smakuje .Za to na topie jest paróweczka ,serek żółty ,dżemiki (małe ilości)oraz wędlinka drobiowa i nie tylko .Uwielbia schabik po wiedeńsku,po prostu rozpływa się w buzi ,jest tak delikatny.Kaszka mleczna wróciła do łask po powrocie z wakacjia już myślałam że i to odstawimy.Uwielbia bananiki ,winogronka ale niestety te drugie tu w Polsce uczulają go.