reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie naszych maluszkow

reklama
dziewczynki mam tylko pytanko, czy mozna juz dawac maluszkowi zwykle mleko od krowy, bo moj juz nie chce modyfikowanego i sie zastanawiamm nad zwyklym, czy ktos juz podaje??

Tymcio przez ostatnie dwa dni na obiadek zajadał pulpety w sosie śmietanowym z ziemniaczkami. Baaardzo mu smakowało. Paróweczki też chętnie zajada. I chlebek z serkiem żółtym i jajeczko. Fajnie, że te nasze dzieciaczki już tyle różnych potraw jedzą :-D

Moj Witek ma troche uczulenie na bialko mleka krowiego wiec ja jeszcze z mleczkiem czekam.Gorzej z miesem .Lobuz maly nie chce ruszyc oststnio pod jakakolwiek postacia:rolleyes: wegetarianin mi rosnie normalnie.Staram sie mu dawac duzo fasolki i brokulkow bo lubi a sa zdrowe ale jak mu miesko przemycic to nie wiem.

U nas mały sukces,Oliś sam się odstawił od cycusia po nazych wojażach wakacyjnych po Mazurach:-):tak: od jakichś 2 tygodni wogóle nie ssie piersi,nawet na noc,a jak mu chcę dac cyca to mówi NIE i ucieka:-D cieszę się,że tak sprawnie to poszło i samo się rozwiązało bo już od jakiegoś czasu chciałam skończyć laktację:tak:

reklama
BRAWO OLEŃKO :-)
A u nas jajeczko nie przejdzie pod żadną postacią :-:)-(,niestety po prostu mu nie smakuje .Za to na topie jest paróweczka ,serek żółty ,dżemiki (małe ilości)oraz wędlinka drobiowa i nie tylko .Uwielbia schabik po wiedeńsku,po prostu rozpływa się w buzi ,jest tak delikatny.Kaszka mleczna wróciła do łask po powrocie z wakacjia już myślałam że i to odstawimy.Uwielbia bananiki ,winogronka ale niestety te drugie tu w Polsce uczulają go.

Do góry