reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych brzdąców piersią i / lub butelką

mioja tez juz dawno sobie odpuscila nocne karmienie teraz ja karmie w dzien po 150 ml, czasem mniej tak okolo 130. pierwsze karmienie 5 rano ostatnie 8-9 wieczorem,potem spanko.;-)

reklama
U nas butla koło 20, później to różnie bywa ale budzi się koło 1-2 w nocy, znów jakieś 100 ml. wypija i następnie koło 6 rano i jeszcze tak do 7 próbuje sobie spać...Zobaczymy może jak kleik wprowadzę to dłużej będzie spać;-)

moja cora zjadla wczoraj przed 19ta 200ml (szok!) i spala do 22...potem ją wykąpałam, zjadła znów 200ml (szczęka mi opadła) i poszła spać (ok23ciej) zasypiając sama w łóżeczku (bez smoka nie wiem jakim cudem) i obudziła mnie wesołym gaworzeniem dzis o 7.30...
mogłoby byc tak codziennie hihihi

u nas karmienie zmienione na PO kąpieli...ze względów "zwrotowych" :-D heheheh czyli papu gdzieś tak po 21 a potem następne ok 4 w nocy a potem o 8...z czego cwaniak wstaje o 6-7 po czym zasypia o 9 i komarzy do 12stej....on śpi a ja zasnąć juz niet...dlatego chodze spać z nim :-)

mój misio na razie zjada butlę 120 i to też nie zawsze, czasami 90 wcisnąć w niego nie mogę, i jak wcześniej mi się budził ok 2-3 po karmieniu po 20.00 to ostatnio już po 12.00 mi się budzi. też zaczynam myśleć o kleiku bo wczoraj ledwo się położyłam spac ok 11 i zaraz musiałam wstawać

Dziewczyny czytam tutaj ze zageszczacie mleczko kleikiem Powiedzcie mi prosze od ktorego tygodnia podajecie dzidziom takie zageszczone mleko I jak to mleko przygotowujecie?ile kleiku dodajecie i ile wody Chcialabym tez wiedziec jakich kleikow uzywacie
1-GRACJANEK-1306.gif

reklama
Do góry